Au inceput sa apara primele probleme! Cum a pierdut Horia Brenciu 25.000 de euro dintr-un foc

Dupa aproape patru ani in care a fost favoritul favoritilor, a avut concerte cu nemiluita, contracte de imagine avantajoase si a scos bani si din piatra seaca, Horia Brenciu incaseaza o lovitura sub centura cu efect... la buzunar.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDin aceasta toamna, fostul jurat de la “Vocea Romaniei”, actualmente jurat la “X Factor”, a pierdut un contract baban si nu mai este imaginea uneia dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din Romania.

Din informatiile noastre, schimbarea a fost decisa de sefii departamentului de marketing al companiei, acestia luand decizia sa renunte la neobositul Horia Brenciu si sa aduca in locul acestuia o figura noua, un fost mare fotbalist al nationalei Romaniei a carui imagine de familist este impecabila si cu priza la public. fara descriereJuratul de la X Factor a pierdut un contract de imagine care ii aducea anual in cont circa 25.000 de euroDecizia a fost luata in primavara, Brenciu consatand cu surprindere ca anul acesta, la final de contract, nu a mai fost chemat sa isi prelungeasca angajamentul cu respectiva companie de cablu, care varsa in conturile sale 25.000 de euro pe an ca sa-i fie imagine. fara descrierePrintre indatoririle lui Brenciu se numarau urmatoarele sarcini: filmarea spoturilor de promovare, sedinte foto, dar si deplasari dese in marile orase ale tarii, unde artistul avea programate de catre compania de cablu intalniri si sesiuni de autografe cu clientii.

Uite ce regreta cel mai mult Horia Brenciu!

VIDEO | Aloooo, esti la plaja, voinicule! Lui Brenciu ii mai lipseste trenciu'! Nu vrea nici in ruptul capului sa se dezbrace la malul marii!

BOMBA! Horia Brenciu s-a insurat in cel mai mare secret! El a dus-o pe Alice Dumitrescu in fata ofiterului de stare civila. Intra sa afli toate amanuntele de la marele eveniment

WOW! Brenciu, cat pe ce sa primeasca o mostenire de miliarde de dolari! Povestea uluitoare a stra-strabunicului vedetei, cautator de aur in America, la inceputul secolului XIX!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate