Au patit exact ca Beckham! Prodanca si Reghe au fost alungati de ploaie din Brazilia! Vin in tara cu cateva ore inainte de Anul Nou

Ghinion incredibil pentru sotii Reghecampf! Vacanta din Brazilia s-a terminat inainte de vreme, pentru ca Anamaria nu a mai putut suporta ploile abundente care au cazut in ultimele trei zile. Toata familia se va intoarce in tara si va ajunge acasa doar cu cateva ore inainte de Anul Nou!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereExact ca in cazul sotilor Beckham, care au plecat din vacanta programata in Insulele Maldive, pentru ca vremea era oribila, si sotii Reghecampf au fost nevoiti sa ia avionul din Sao Paolo si sa intoarca de urgenta in Romania. Ploaia abundenta din ultimele trei zile i-a trimis mai devreme acasa pe Anamaria si pe Laurentiu, desi excursia braziliana i-a costat destul de mult si trebuia sa se termine pe 4 ianuarie. Astfel, apropiati ai cuplului spun ca sotii Reghecampf au platit o avere pe biletele la business class spre Sao Paolo, dar si pe vila de pe plaja, una foarte frumoasa si de vis.

fara descriereDaca in prima zi, vremea a fost superba si familia Reghecampf a stat la plaja si la distractie, ei bine, din ziua urmatoare, a inceput cosmarul. Ploaia a cazut non-stop si a afectat vacanta tuturor. Anamaria a avut rabdare cat a putut, dar, la un moment dat, a cedat. Ce daca cheltuise o avere pe vacanta asta, nu mai conta! A luat-o de la capat cu cheltuielile. Alti bani, alta distractie pentru schimbarea  biletelor la business class de intoarcere in tara! In fine, pana la urma a reusit sa faca rezervare si, azi, s-a urcat in avionul de Bucuresti! Familia va ajunge in tara cu doar cateva ore inainte de intrarea in Noul An si e greu de crezut ca va face Revelionul in alta parte decat acasa, desi nimic nu e imposibil in cazul celebrilor soti!

fara descriere“Brazilia e minunata! Locurile in care am fost sunt de vis, plaja la fel, dar umiditatea este foarte mare si cand ploua nu ai aer. Sincer, nu aveam rabdare sa se opreasca ploaia, aici ploua de 30 de ori pe zi. Nimeni nu stie cand incepe si cand se opreste. Trei zile au fost suficiente ca sa vedem locuri frumoase, chiar daca a plouat”, a declarat Anamaria Prodan, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate