Au petrecut o noapte romantică, dar ce a urmat i-a lăsat muți de uimire: "Am rămas cu gura căscată”

O femeie din Marea Britanie a povestit ce s-a întâmplat după ce a trăit o noapte pasională alături de fostul ei iubit, cu care avea trei copii.

Distribuie pe:

Au petrecut o noapte romantică, dar ce a urmat i-a lăsat muți de uimire:


In articol:

Charliann Broadhurst, în vârstă de 28 de ani, a avut o întâlnire amoroasă cu fostul ei iubit, cu care era împreună din copilărie, Ryan Hill. Până să se revadă, trecuseră doar câteva săptămâni de la despărțire.

Ce a aflat în urma unui control de rutină

La scurt timp de la noaptea intimă, femeia s-a dus la un control ginecologic. Ce a aflat de la medici a șocat-o.

„M-am dus la un consult medical din curiozitate, pentru că nu mă simțeam deloc bine. Am aflat că eram însărcinată și am rămas cu gura căscată”, a povestit ea.

Vestea a lăsat-o mută de uimire, însă nu a fost tot. După ceva timp, femeia a aflat că era însărcinată cu tripleți. La aflarea veștii, tatăl copiilor era cât pe ce să facă accident de mașină.

Au petrecut o noapte romantică, dar ce a urmat i-a lăsat muți de uimire:

Citeste si: I-au trimis peste 700 de mesaje de amenințare unei fetițe de 13 ani. Făptașii au fost găsiți și pedepsiți

Citeste si: Crimă oribilă în Bacău. Un minor și-a ucis tatăl și l-a îngropat în curte. Motivul este șocant

Citeste si: Primul posibil caz de coronavirus din România. Un bărbat a fost internat de urgență în spital

„Pur și simplu nu ne-am putut vorbi timp de 12 ore. Am avut nevoie de acest timp să asimilăm informația”, a mai povestit Charliann.

După o sarcină grea, tânăra a născut prin cezariană de urgență, la un spital din Nottingham, în săptămâna 33 de sarcină.

Tripleții, doi băieți identici și o fetiță, s-au născut pe 31 mai 2019. Toți cei trei bebeluși au suferit o infecție și a fost necesar să fie supravegheați timp de mai multe zile în spital.

Cum arată viața lor acum

Charliann a spus că în prezent viața ei înseamnă „gătit, spălat, alte treburi casnice și pregătirea copiilor mai mari pentru școală”.

Cu toate acestea, însă, tânăra spune că nașterea tripleților i-a apropiat pe ea și pe tatăl copiilor, relația lor evoluând considerabil.

Au petrecut o noapte romantică, dar ce a urmat i-a lăsat muți de uimire:

„Este ca și când cineva a vrut ca noi să ne reluăm viața împreună. Este ca un basm”, a spus ea.

Charliann Broadhurst și Ryan Hill, care și-au început relația în timpul școlii, mai au trei fiice: Cassi-Lee, în vârstă de opt ani, Caira-Jae, în vârstă de șapte ani, și Siena, în vârstă de cinci ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate