Stiri

Au ras de ea ca isi punea mereu copilul sa faca curat si sa gateasca. Cand au aflat adevaratul motiv, multi au inceput sa planga

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Au ras de ea ca isi punea mereu copilul sa faca curat si sa gateasca. Cand au aflat adevaratul motiv, multi au inceput sa planga
O tanara mama din Michigan, Statele Unite, obisnuia sa fie criticata pe motiv ca posteaza pe internet fotografii in care aparea copilul ei, in timp ce facea diverse treburi prin casa. Femeia isi crestea singura cei doi copii, un baietel in varsta de 7 ani si o fetite in varsta de un an si jumatate.

Baietelul aparea in imagini aproape de fiecare data in bucatarie, in timp ce ducea la bun sfarsit diverse sarcini gospodaresti.
Unii internauti s-au grabit sa o judece pe mama si sa ii spuna ca, in acest mod, isi va transforma baiatul in...fetita.Iata cum si-a justificat femeia gestul:

,Îmi învăţ fiul să gătească şi să facă treburi prin casă. De ce? Pentru că gospodăria nu e numai pentru femei.Fiindcă într-o zi s-ar putea să se trezească că locuieşte singur, trăind pe cont propriu şi să aibă nevoie, dar să nu ştie cum să îşi spele hainele, să nu ştie că nu trebuie să mănânce mâncare de la fast-food în fiecare zi.

Fiindcă într-o zi poate va dori să impresioneze o fată cu o masă gătită de mâinile lui. Fiindcă într-o zi, când va avea copii şi soţie, va fi nevoit să facă tot felul de lucruri prin casă.Pentru că trăiesc într-o generaţie de oameni care se plâng că şcoala nu ne învaţă cum să gătim, cum să spălăm, cum să facem un nod de cravată, sau cum să ne plătim facturile.

Fiindcă a-l învăţa pe fiul meu cum să facă aceste lucruri şi cum să fie un membru productiv al acestei societăţi, atât afară, cât şi în casă, TOATE ASTEA încep cu MINE.Fiindcă e în ordine să îţi laşi copilul să fie copil, dar să îl înveţi în acelaşi timp lecţiile valoroase pe care trebuie să le ştie până când va creşte.

Fiul meu nu va fi niciodată ,,prea bărbat” ca să gătească sau să facă curat în casă. El va fi un bărbat blând şi bun care poate intra în casă după ce a schimbat un cauciuc pentru a verifica friptura la cuptor.

Va fi un bărbat care îşi poate sorta singur hainele pentru a le spăla, dar care ştie să taie şi iarba.

Părinţi, vă rog să vă amintiţi că un bărbat care crede că nu trebuie să gătească şi nici să facă curat a fost odată un băieţel pe care nimeni nu l-a învăţat ce e mai bine”
, a spus mama baiatului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune