Au scăpat de bombardamentele din Siria, dar acum mor de foame în România! Mărturisirile sfâşietoare ale unei femei cu patru copii:”Vedeam numai oameni cu capul tăiat! A fost cumplit!”

Olimpia a scăpat într-un mod incredibil din bombardamentele din Siria, însă acum trăieşte în mizerie alături de cei patru copii. Disperată, ea a ales să se întoarcă în ţară, însă acum moare de foame.

Autor: T.S.

”În ultima zi am băut apă din toaletă. Mi-era sete, cel mic plângea. Mi-au bombardat casa. A fost cumplit. Vedeam numai oameni cu capul tăiat.”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Olimpia.

A lucrat în Cipru, unde şi-a cunoscut soţul. La scurt timp, însă, totul s-a năruit, întrucât soţului ei i-a expirat viza şi s-a întors în ţara natală. A decis să-l urmeze, iar apoi a fost cumplit.

După ce au ajuns acolo, casa le-a fost bombardată.


”Mi-au bombardat casa. Au venit cu tancul în faţa şi mi-au dat bombardamente. Aveam trei copii. Vedeam multe prin faţa casei. Nu mai avem nimic. Totul s-a terminat. Am plecat în alt sat, unde am stat doi ani, iar apoi au venit cei de la ISIS. S-au bătut şapte zile şi am fost nevoiţi să plecăm. Acolo a început cea mai mare frică a noastră. Vedeam numai oameni cu capul tăiat. Ce-au prins, tot au tăiat. Avionaele nu se opreau. Au făcut palmiera zob. Nu mai este nimic. Atunci am zis că plec. Îmi iau copii şi plec. Am mers, fiind maşina de câmp am avut tot la noi. Am stat două zile în şcoală. Cât am dormit am lăsat actele în maşină. A venit avionul şi au bombardat maşina.

De ce ne-a fost frică, de-aia n-am scăpat. Am mers trei zile prin frig, am plătit 200 de euro. Ne-au dus într-un grajd cu paie şi nu am ştiut unde suntem.”, a mărturisit Olimpia.


A trecut prin momente cumplite, despre care a vorbit la WOWbiz.

”Am venit la graniţa cu Turcia. Am cerut să plec. Nu m-au lăsat să plec dacă n-aveam actele copiilor.

Am vrut să merg la Ambasadă şi să fac actele copiilor. Ne-au pus să aşteptăm. M-au amânat. Călăuzele ne cereau foarte mulţi bani. Câte 400 de euro de persoană, inclusiv pentru copii. A fost foarte greu până când am trecut graniţa. Şapte zile am stat pe drum. Şapte zile fără mâncare.”, a mai spus ea.

Coşmarul nu s-a terminat, însă, pentru Olimpia, întrucât soţul ei n-a putut să vină în ţară.

”Am sosit la Ambasada România alături de copii. Din păcate, n-am putut să trec cu soţul. Am zis că merg cu copii şi am luat o decizie. Mi-e foarte greu singură. Mi-e foarte greu atunci când mă întreabă unde e tata. E foarte greu singură, cu patru copii. Lupt foarte mult pentru ei. ”, a mai mărturisit Olimpia printre lacrimi.


Acum, Olimpia a ajuns, însă, în ţară, însă trăieşte în sărăcie, iar părinţii ei n-au acceptat să vină acasă cu patru copii: ”Nu stau cu ai mei. Ei nu au fost de acord să mă întorc. Am găsit o casă printr-un străin. Trăim din 140 de lei.”, a mai precizat ea.


Aflaţi ce spun copiii despre traiul în România, în videoclipul de mai sus!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

S-a aflat care este cel mai rusinos obiect pe care il detine Ionut Iftimoaie! Fiica lui l-a dat de gol

Adrian Mutu o scoate din sarite pe Sandra cand face asta! Defectul care o enerveaza pe iubita lui

Sore are bani, dar prefera sa stea intr-o casa cu chirie! Motivul pentru care a luat aceasta decizie

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

UMILINȚĂ cruntă pentru Ion Țiriac! S-a întâmplat chiar de ziua lui

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies