Au speriat tot aeroportul! Imagini incredibile: cum a fost primit Mirel Drăgan de colegii de la Kempo la întoarcerea de la Exatlon! VIDEO EXCLUSIV

Popularitatea lui Mirel Drăgan, Faimosul care a făcut senzaţie la Exatlon cu sinceritatea lui, este una mai mare ca niciodată, iar pentru colegii lui din lumea sportului a devenit un adevărat idol.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

”Mirel este un tip cu totul şi cu totul special pentru noi”, ne-a spus, în exclusivitate, unul dintre cele câteva zeci de oameni care l-au aşteptat la aerioport pe Mirel Drăgan. ”Este un om care, deşi nu pare, este cu adevărat sufletist şi face orice pentru copiii din preajma lui. De altfel, şi antrenează câţiva…”, ne-a mai spus luptătorul de Kempo, emoţionat că Faimosul revine acasă după trei luni şi jumătate petrecute la Exatlon, în Republica Dominicană.

Iar dacă, în momentul în care Mirel a ieşit pe poarta de la ”Sosiri Internaţionale” de la Aeroport a fost un vacarm de nedescris, ce s-a întâmplat în autobuzul cu care veniseră zecile de colegi de-ai lui, în frunte cu Amatto Zaharia, pentru a-l întâmpina este greu de descris.
Alături de o centură simbol, care spune totul despre cum este privir de ceilalţi luptători de kempo, Mirel şi-a făcut intrarea în autobuz, ultimul. Şi, dacă până atunci era linişte, Faimosul a avut un adevărat şoc în momentul în care a urcat în maşină. ”Drăgan, Mirel Drăgan!”, urlau, din toţi plămânii, luptătorii de Kempo, indiferent de vârstă, sărind în picioare. Strigau atât de tare încât, autobuzul care nu plecase încă din Aeroportul Otopeni a făcut, imediat, subiectul trupelor de intervenţie, care s-au apropiat pentru a vedea ce se întâmplă şi, când au văzut despre ce e vorba, i-au lăsat în pace.

 

Mirel, impresionat până la lacrimi de lucrurile pregătite pentru venirea lui în ţară, a bătut palma cu fiecare dintre cei care erau în autobuz şi, apoi, cu glasul gâtuit de emoţie, Mirel, ţinâdu-şi de mână fetiţa, pe Izabela, le-a mulţumit numindu-i, fără să exagereze, ”cea de-a doua lui familie”.

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional.

De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 3 Dan în Kempo.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Faimosul Mirel Drăgan, operat de urgenţă, după Exatlon! Informaţii EXCLUSIVE

Exatlon 01 decembrie. Primele reacţii ale Faimoşilor după abandonul lui Mirel Drăgan: "Nu a mai putut să lupte"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop saptamanal 18-24 Ianuarie 2021: Leii sunt într-o formă de invidiat întreaga săptămână

Clipe de COȘMAR la Survivor România 2021! Un concurent a fost dus de urgență la spital

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies