Au trecut doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Cum și-a petrecut ultimele zile din viață: "Mi-a făcut o promisiunea în ultima discuție"

Roxana Iliescu, una dintre cele mai apropiate colege ale ziaristei, a povestit ce își propusese aceasta să facă, cu câteva zile înainte de a muri.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Au trecut doi ani de când Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință și tot atâția de când o mulțime de oameni îi simt lipsa.

Roxana Iliescu, una dintre colegele ei de breaslă, a rememorat într-un interviu recent amintiri cruciale cu celebra jurnalistă și a dezvăluit ultima promisiune pe care aceasta i-a făcut-o cu doar câteva zile înainte să moară.

Citeste si: Cum se descurcă văduva lui Cristian Țopescu, la 3 ani de la moartea celebrului comentator? Adevărul despre moștenirea jurnalistului EXCLUSIV

Roxana Iliescu: "Avea perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni"

Roxana Iliescu a mărturisit că modul în care Cristina Țopescu interacționa cu oamenii era unul aparte, căci jurnalista avea perioade în care se simțea foarte bine și momente în care nu dorea să aibă pe nimeni în jurul ei. Mai mult, colega acesteia spune că fiica lui Cristian Țopescu nu a putut să treacă peste rănile provocate de moartea tatălui, lucru ce a transformat-o complet: "Ne este tuturor tare dor de Cristina, o știam de foarte mult timp, drumurile noastre s-au intersectat de mai multe ori, pe parcursul vieții.

Iar ultima perioadă, am fost și colege, am petrecut multe ore împreună.

Cristina Țopescu era o fire introvertită

Cristina Țopescu

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Nu cred că își poate asuma cineva rolul de a fi fost prietena ei. Cristina avea modul ei de a interacționa cu oamenii. Acum era bine, apoi își cerea dreptul să aibă lungi perioade de intimitate.

Lucru care s-a văzut și când a dispărut, pentru că avea astfel de perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni. Din păcate, nu a putut să alchimizeze rănile din trecut, în lucruri bune. Atât a putut. Să îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi, iar ce a făcut mai puțin bine să fie învățătură pentru noi toți. Să îi ducem memoria mai departe!", a povestit Roxana Iliescu, pentru impact.ro.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință, cu 2 ani în urmă

Cristina Țopescu și tatăl ei, Cristian Țopescu

[Sursa foto: Facebook]

Promisiunea pe care Cristina Țopescu i-a făcut-o colegei sale, înainte să moară

Roxana Iliescu a dezvăluit că regretata ziaristă încerca să facă anumite schimbări în viața ei și chiar își dorea să nu se mai pună pe ultimul loc, atunci când venea vorba de priorități. Jurnalista îi făcuse o promisiune colegei sale cu câteva zile înainte să moară, spunându-i că vrea să apeleze la ajutor de specialitate: "Cristina avea un suflet extraordinar, își dorea să facă mai multe, se punea pe ultimele locuri în prioritățile ei.

Citeste si: De ce a murit, de fapt, Cristina Țopescu! Medicii legiști au finalizat autopsia la un an de la tragedie

În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune: Da, o să mă ocup mai mult de mine! Voi veni la cursurile tale de terapie! A promis că se va lăsa ajutată, după Anul Nou. A fost un ziarist excepțional, interviul ei cu Simona Halep este și acum foarte vizualizat, pe Internet. Acum este în Cer, ne zâmbește de acolo!", a adăugat Roxana Iliescu, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies