Au trecut şapte ani de la moartea cântăreţei! Adevărul despre sinuciderea care a cutremurat România

Ce au spus apropiaţii despre sinuciderea Mălinei Olinescu.

Autor: M. B.
 
Cântăreaţa Mălina Olinescu s-a sinucis în urmă cu şapte ani, pe data de 12 decembrie 2011. Ea urma să împlinească 37 de ani când s-a aruncat în gol de la etajul şase al bloncului ăn care locuia. La acel moment presa relata că unul din motivele care au împins-o să facă acest extrem a fost ar fi fost despărţirea de Sebastian Truţă, iubitul ei cu 12 ani mai tânăr. 
 
Mălina se lupta cu depresia încă de la divorţul de Dan Stecsi, compozitorul cu care a fost căsătorită între anii 2000 şi 2007 şi care a invocat ca motiv de despărţire „crizele de personalitate” ale artistei. Mama cântăreţei a dus-o pe aceasta la Spitalul Elias unde a fost diagnosticată cu depresie anxioasă şi a primit un tratament pe care ea evita să-l urmeze. 
 
“La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Ştiţi, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă şi au ridicat probe. Au luat telefonul şi calculatorul ei şi au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuţii.
În raportul de la Procuratură scrie clar că totul s-a întâmplat între 12,30-12,45. Ei bine, în urmă cu cinci minute, ea îi telefonase lui şi apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbăta aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică şi el, iubitul, nu i-a răspuns, aşteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoiala, dar este posibil să-l fi trimis pe fondul medicamentelor.
Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanţe speciale şi aşa le-au văzut. Aşa că, eu nu pot să zic nici aşa, nici aşa. Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-maă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicaţiei”
, a declarat Doina Spataru în urmă cu doi ani. 
 
Paul Ciuci, liderul Compact, a declarat că sinuciderea Mălinei nu ar fi fost cauzată de despărţirea de Sebastian, ci de faptul că nu mai era populară. „Nu a fost vorba de o sinucidere din motive sentimentale, pentru că a mai trecut printr-o despartire şi nu s-a sinucis. Motivul real e că nu mai era căutată şi se simţea inutilă, viaţa ei fiind muzica. E o mare pierdere, pentru că avea o voce foarte buna”, a spus el pentru Cancan. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O adolescentă a aflat că e însărcinată în nouă luni, deşi avea un abdomen perfect plat! Ce s-a întâmplat câteva zile mai târziu

Adevăratul motiv pentru care Gojman a vrut să participe la „Insula iubirii” Mirela spus adevărul: „.Mi-a confirmat”

Meteorologii ANM au anunţat vreme caldă în Ajun de Crăciun! Ce temperaturi anormale vom avea în acea perioadă

Horoscop Zilnic Luni 10 Mai 2021: Gemenii vor avea parte de cea mai bună zi din acest an, Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse cu șefii

Lovitură cruntă pentru Gigi Becali! Pierde milioane de euro. E cea mai mare ţeapă

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Exclusiv. Crima de la Onești. Descoperire uluitoare în cazul celor doi muncitori hăcuiți de Moroșan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies