Au vrut să rămână singuri, însă copilul le-a "pus bețe-n roate". Mădălin Ionescu și-a invitat fiica să doarmă pe terasă. Cum a reacționat micuța Petra

Prezentatorul TV și soția lui au fost nevoiți să își schimbe planurile de vacanță în ultimul moment.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Ceea ce se dorea a fi o escapadă romantică s-a transformat într-o vacanță de familie, căci Mădălin Ionescu și Cristina Sișcanu nu au putut să își lase fetița acasă. Indignat oarecum că va trebui să își ia gândul de la timpul petrecut în doi, prezentatorul TV și-a invitat, amuzat, fiica să doarmă pe terasă.

Citeste si: Cristina Șișcanu a spus adevărul despre sarcină! Soția lui Mădălin Ionescu a rupt tăcerea, după ce s-a tot vehiculat că așteaptă al doilea copil

Mădălin Ionescu: "Petra, tu unde dormi, pe terasă?"

Mădălin Ionescu și Cristina Sișcanu au profitat de vremea bună și au decis să plece într-o scurtă vacanță la munte. Deși și-ar fi dorit să petreacă câteva zile în doi, departe de agitația urbană, prezentatorul TV și soția lui nu au putut să-și lase fiica acasă, așa că au luat-o cu ei.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu doreau să petreacă vacanța singuri

Cristina Șișcanu, alături de fiica ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Urmăritorii cuplului s-au amuzat teribil atunci când Mădălin i-a cerut Petrei, într-un mod sarcastic, să doarmă pe terasă, pentru a rămâne singur cu mama ei. Răspunsul micuței nu a întârziat să vină, căci fetița a fost extrem de categorică, atunci când a auzit dorința tatălui său: "Am ajuns la munte...noaptea

târziu...ca soții. Bine, e și Petra cu noi. Acum patru ore aveam alt program pentru zilele următoare. Frumos tare aici, nu? Petra, tu unde dormi, pe terasă, afară?", a întrebat-o Mădălin Ionescu pe fiica lui.  "Nu, dorm cu voi, aici!", a fost răspunsul răspicat al Petrei.

Mădălin Ionescu și-a invitat fiica să doarmă pe terasă

Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu 

[Sursa foto: Instagram]

Cristina Sișcanu, într-o ipostază incendiară pe rețelele de socializare

Chiar dacă nu a putut să profite de o escapadă romantică cu soțul ei, Cristina Sișcanu nu a refuzat un moment de relaxare binemeritat și a ales să se bucure de vacanța în familie.

Citeste si: Mădălin Ionescu, pus la respect de soție. Cristina Sișcanu i-a pasat responsabilitățile casnice și s-a apucat să se aranjeze: "Soțul dă cu aspiratorul, iar eu..."

Frumoasa șatenă a încins imaginația fanilor cu un videoclip surprinzător, în timp ce ce se afla în cadă, plină de spumă. Clipul postat de vedetă pe rețelele de socializare a strâns sute de like-uri în doar câteva minute: "About last night (n.r. despre noaptea trecută)", a scris soția lui Mădălin Ionescu, la descrierea videoclipului.

Cristina Șișcanu  a încins imaginația fanilor

Ipostaza incediară în care s-a filmat soția lui Mădălin Ionescu

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies