AUDIO Asta este considerata singura inregistrare cu Arsenie Boca! Vocea lui este cu totul aparte si te va unge pe suflet

Mii de pelerini viziteaza anual mormantului parintelui Arsenie Boca, cel care este considerat un sfant, facator de minuni, de catre multi crestini. Parintele a decedat in anul 1989 si a lasat in urma lui multe invataturi pentru enoriasi.

Distribuie pe:

In mediul online a ineput de ceva timp sa circule un material audio despre care se spune ca ar fi o inregistrare, singura de altfel, cu vocea parintelui.
Materialul are o durata de 3 minute si prezinta cateva din invataturile ale lui Arsenie Boca. Vocea lui are o sonoritate aparte si te linisteste inca de la primele cuvinte ascultate.
"E bine sa fii cu Dumnezeu. Ai pace multa, multa de tot. Cand esti cu Dumenzeu nu iti mai trebuie nimica. De ce tot alergi incolo si incoace si nu dobandesti nimic? Cineva tot iti spune ca acolo vei gasi nemurirea, dar nu o gasesti in lucrurile exterioare. Uita-te acolo, inauntru, in inima ta blanda si vei vedea ca numai Lumina iti poate aduce valoarea aceea pe care o cauti de atata vreme", isi incepe parintele prelegerea.
Intre timp, parerile pe internet sunt impartite. In timp ce unele persoane au impartasit si cu altii inregistrarea, alte voci sunt de parerea ca vocea nu ar apartine parintelui si ca inregistrarea ar fi un fals.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate