AUDIO emotionant! A aparut piesa cantaretei arse de vie! La melodia asta lucra artista care a murit in incendiul din restaurantul constantean

Nicoleta Cengher era o tanara ce-si dorea sa devina vedeta, o cantareata aplaudata pe marile scene ale tarii. Nimeni nu poate sti azi cum ar fi fost cariera ei, cat de departe ar fi ajuns, pentru ca destinul i-a fost curmat brusc, in primavara, in incendiul ce a facut scrum restaurantul Beirut din Constanta. ##VIDEO234672##

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereNicoleta Cegher a murit in incendiul de la restaurantul Beirut din ConstantaNicoleta avea 22 de ani cand si-a gasit sfarsitul in camaruta de deasupra barului in care canta, iar familia si prietenii incearca sa pastreze vie amintirea frumoasei tinere care iubea muzica mai mult decat orice pe lumea asta.

Cantareata lucra mult si se afla mai tot timpul in studioul de inregistrare. La aproape jumatate de an de la moartea lui Nico, cum ii spuneau prietenii, familia a facut publica inregistrarea unei piese la care a lucrat cantareata. Cei care au realizat un colaj in amintirea frumoasei cantarete au declarat ca Nico mai lucra la piesa, dar au facut tot posibilul ca aceasta sa fie difuzata in amintirea ei.

Mesajul care insoteste inregistrarea:  “Acest colaj a fost postat la dorinta familiei Cengher, inca se mai lucra la aceasta piesa unde NIKO is dorea sa devina HIT. Chiar si acum NIKO se va face auzita pentru totdeauna.Colaj realizat de bunul sau prieten DJ MARYO. Piesa realizata de Mixton Music Studio”.

La inceputul lunii aprilie, intr-un incendiu izbucnit in restaurantul Beirut din Constanta, trei tinere aflate intr-o camaruta de deasupra localului au ars de vii, printre ele si solista Nicoleta Cengher.

Video| Ea a inlocuit-o pe cantareata arsa in incendiul din restaurantul Beirut! Vezi mesajul emotionant al mamei Nicoletei catre artista care-i canta melodiile acum

Gest emotionant pentru cantareata arsa de vie in incendiul din Constanta! Fratele si parintii Nicoletei Cengher au gasit, in sfarsit, puterea sa zambeasca!

VIDEO emotionant! Cantareata arsa in restaurantul din Constanta, plansa de ambii tati!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate