Aurel Pădureanu din nou în doliu! Lăutarul a pierdut singura persoană, care i-a fost alături după moartea Corneliei Catanga: ”Sunt copleșit de durere”

Aurel Pădureanu suferă din nou! La ceva timp după moartea soției sale, artistul trece prin momente cumplite!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Aurel Pădureanu este din nou în doliu! La ceva timp după moartea soției sale, regretata artistă Cornelia Catanga, lăutarul trece iar prin momente cumplite, suferind o pierdere imensă pentru el și familia lui. Una dintre singurele persoane care i-au fost alături după ce a pierdut-o pe Cornelia Catanga, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu boala.

Mai precis, Fănica, sora lui Aurel Pădureanu, și-a pierdut viața din cauza cancerului. Mâine urmează să fie înmormântată la Cimitirul Ghencea.

Citeste si: Aurel Pădureanu, mărturii sfâșietoare despre viața fără Cornelia Catanga. Ce face bărbatul când nu își mai poate stăpâni dorul? "Le îmbrățișez, când mi-e dor"

După moartea Corneliei care mi-a lăsat un gol imens în suflet, a murit și surioara mea, Fănica o chema, o femeie minunată, un om excepțional din toate punctele de vedere. Era cea mai mare dintre frați, avea 75 de ani, i-am pierdut și pe ceilalți doi, deci am rămas singurul. Sunt copleșit de durere, am o stare așa de proastă, mă gândesc că moartea e mai aproape de om mai mult ca niciodată”, a dezvăluit Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Aurel Padureanu si Cornelia Catanga

Aurel Padureanu si Cornelia Catanga 

Aurel Pădureanu, sunat mereu de sora lui după ce Cornelia Catanga a murit

Aurel Pădureanu a mărturisit că sora lui a fost singura care l-a sunat mereu, atunci când acesta trecea prin momente cumplite, pline de durere, după moartea Corneliei Catanga. Deși era bolnavă, operată și suferea enorm, sora acestuia și-a găsit puterea să-i fie aproape fratelui său, care-și pierduse soția.

Citeste si: Alexandru Pădureanu se căsătorește! Fiul Corneliei Catanga face nuntă la nici șase luni de la moartea artistei

Ea a fost singura care m-a sunat după moartea Corneliei, chiar dacă suferea enorm de mult, a fost operată acum un an și ceva de cancer, asta a dus la moarte. Ea mă suna în permanență chiar dacă era bolnavă, ea a fost singura din familie care mă suna și îmi purta de grijă”, a mai povestit Aurel Pădureanu, la un post de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cornelia Catanga a simțit că nu mai apucă Crăciunul anul acesta! Aurel Pădureanu, dezvăluiri șocante: „Mi-a spus...”

Cornelia Catanga i se arată în vis lui Aurel Pădureanu! Soțul artistei, devastat de durere: „Vorbesc cu ea”

Aurel Pădureanu, dărâmat de greutăți! Cum își duce traiul la patru luni de la moartea Corneliei Catanga

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

BOMBA ANULUI de la PFIZER! Anunțul venit chiar ÎN MIEZ DE NOAPTE. Nimeni nu se aștepta la asta

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Țara își închide granițele în fața variantei Omicron. Pandemia va fi tratată ca o criză teroristă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies