Aurelian Temisan: "De Craciun nu trebuie sa lipseasca dragostea si de pe masa..."

De Crăciun, sărbătoare care pentru el simbolizează Renaştere, Aurelian Temişan îşi doreşte cel mai mult să se se odihnească.

Distribuie pe:

fara descriere“Suntem la finele unui an greu, iar finalul lui este unul foarte solicitant. Nu avem un plan prestabilit, având în vedere largheţea pe care o reprezintă meseriile noastre şi de aceea mergem "step by step". Odihna poate însemna în trei, undeva unde să nu fim aglomeraţi de prea multe priviri, sau în mai mulţi prieteni, unde fiecare îşi va petrece timpul după bunul plac, sau în familie, alături de cei dragi, păstrând o tradiţie împământenită”, spune el. De Crăciun, nu trebuie să-i lipsească “dragostea şi buna dispoziţie. De pe masă... apa plată, cu garnitură de... toate cele cuvenite unei astfel de sărbători (râde)”.

Cum în ultimii 20 de ani, Temişan a cântat în noaptea de Revelion, nu crede că-şi va strica obiceiul în acest an. Superstiţii nu are pentru această noapte. Pentru el, Revelionul  înseamnă “doar un 365 luat de la capăt”. Nici planuri pentru 2015 nu şi-a făcut, întrucât, "Dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate