Autoarea "anchetei paralele" a mortii Madalinei Manole, ignorata de avocatii familiei cantaretei! "Nu i-am dat importanta, nu stiu ce greseli putea sa descopere dansa"

Ancheta mortii Madalinei Manole si procesele care au urmat nu au tinut seama de concluziile expertului criminalist Mihaela Brooks, care in aceste zile prezinta concluziile unei anchete paralele.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereLa 7 ani de la moartea Madalinei Manole, imprejurarile in care aceasta a decedat continua sa nasca intrebari. Cu cateva saptamani in urma, Mihaela Brooks, o romanca stabilita in Canada, a inceput sa prezinte pe un cont de Youtube, concluziile unei anchete paralele ale mortii Madalinei, la care au participat specialisti internationali, inclusiv care au lucrat la FBI. Desi pare o poveste de adormit copiii, lucrurile sunt cat se poate de serioase: Mihaela Brooks foloseste doar argumente stiintifice, pe care le coroboreaza cu date si fotografii din dosarul realizat de anchetatorii romani. Astfel, au iesit la iveala mai multe erori in desfasurarea anchetei, care daca ar fi fost scoase la iveala cand trebuia, ar fi rasturnat intregul caz.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate