Autoritățile belgiene, depășite de numărul deceselor. Incredibil cum au ajuns să depoziteze cadavrele

Numărul îmbolnăvirilor și al deceselor cauzate de coronavirus crește și în Belgia, astfel încât serviciile funerare nu mai fac față și recurg la soluții de ultim moment.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Autoritățile belgiene, depășite de numărul deceselor. Incredibil cum au ajuns să depoziteze cadavrele

Morgile din Belgia, depășite de numărul de morți

Spre exemplu, în Liège și Auderghem, numărul ridicat al victimelor a dus la supraaglomerarea morgilor, iar autoritățile s-au văzut obligate de împrejurimi să recurgă la rechiziționarea de camioane și camere frigorifice.


In articol:

Citeste si: Ernest, declarații de senzație! Cum l-a cucerit soția sa: „Acum 20 de ani, mă uitam după alte forme ale corpului, nu la suflet sau chip”

Citeste si: EXCLUSIV AVANTAJE: Dr. Anatol Burlacioc, testat pozitiv cu coronavirus, spune care sunt simptomele bolii

Citeste si: Kamara trece prin clipe grele. Este vorba de Leon. Ce se întâmplă în aceste momente cu fiul artistului?

În regiunea Liege, numărul mare de victime a împins autoritățile să apeleze la un camion frigorific în care intră 36 de sicrie. Dar nu doar la Liege serviciile funerare sunt depășite de situația critică. În regiunea Bruxelles, municipalitatea din Auderghem a rechiziționat camerele frigorifice ale unor cantine pentru a depozita victimele.

În Belgia s-au înregistrat 283 de noi decese, numărul victimelor ajungând astfel la 2523, informează presa străină.

În România, bilanțul a ajuns la 5.202

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, 9 aprilie, că numărul celor care au fost testați pozitiv cu noul coronavirus a depășit 5000.Încă 441 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, bilanţul ajungând joi la 5202, cele mai multe, 1.487, fiind în Suceava. Judeţele Hunedoara, Neamţ şi Timiş au depăşit 200 de cazuri.

Autoritățile belgiene, depășite de numărul deceselor. Incredibil cum au ajuns să depoziteze cadavrele

”Până astăzi, 9 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 229 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov şi Mehedinţi, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire”, anunţă autorităţile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate