Autoritățile fac declarații despre cazul Naya Rivera : ”Nu îl mai găsim niciodată”

Naya Rivera, actrița ce a jucat în serialul Glee, a închiriat o barcă  pentru a face o plimbare cu micuțul său, însă căteva ore mai tarziu, aceasta a fost dată dispărută.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Autoritățile fac declarații despre cazul Naya Rivera : ”Nu îl mai găsim niciodată”
Autoritățile fac declarații despre cazul Naya Rivera : ”Nu îl mai găsim niciodată”


In articol:

Fiul ei a fost găsit stând singur, într-o barcă, moment în urma căruia actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de către autoritățile din Ventura, California.

Naya Rivera, dispărută

Autoritățile au declarat ulterior că Naya Rivera, actrița ce a jucat în serialul Glee, a închiriat o barcă  pentru a face o plimbare cu micuțul său, iar trei ore mai târziu, fiul ei, în vârstă de patru ani, a fost găsit singur. Primii ajunși la micul băiețel singur au descoperit că acesta era teafăr și avea o stare de sănătate bună.

„Are o stare de sănătate bună…întreaga familie trece prin momente traumatizante.”, a declarat Eric Buschow, șerif Ventura.

Naya Rivera este de negăsit. Autoritățile au cautat-o cu ajutorul tuturor vechiculelor posibile, fiind implicate în echipe de cercetare chiar și elicoptere.

Citeste si: Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Un sergent din Ventura a declarat că  speranța de a o găsi pe actriță în viață s-a mai stins acum, operațiunea orientându-se acum mai mult spre zona de recuperare a cadavrului.

Citeste si: ULTIMĂ ORA: Jandarmii au amendat 13 dintre persoanele care participă la protestul din Piaţa Victoriei

Citeste si: Elena Ionescu, declarații incendiare despre divorț! ”Totul s-a petrecut repede şi radical”

Citeste si: Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre amant. „Laur știe!”

„Dacă corpul este prins în ceva sub apă, ar putea să nu revină niciodată la suprafață și să nu îl mai găsim niciodată.”, a declarat acesta.

„În acest lac, vizibilitatea este îngrozitoare, în special în această zonă, există numeroase plante și copaci sub apă, iar acest lucru îngreunează operațiunile. Este periculos chiar și pentru scafandri și căutările sunt complicate din acest motiv.”, a adăugat sergentul. „Vizibilitatea este de 5 metri. Ne concentrăm pe zona unde a fost găsită barca, iar apoi extindem căutările. Când vorbim de apă adâncă și vizibilitate limitată, este de înțeles de ce este un proces lent.”

Atât autoritățile din Ventura, cât și șeriful, cred faptul că actrița s-ar fi înecat în ceea ce pare un accident tragic, conform publicației Elle. „Înotul este permis în lac. Nu există curenți subacvatici puternici, așa cum ar fi fost în ocean, dar uneori apa este foarte rece iar acest lucru îi poate afecta pe anumiți oameni ce pot suferi de un șoc hipotermic, dar nu știm încă dacă este cazul aici.”, au declarat autoritățile.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Ultima postare făcută de Președintele Uniunii Studenților din România, care s-a stins din viață la 22 de ani

Președintele Uniunii Studenților din România s-a stins din viață la 22 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies