Avantajele utilizării spoturilor aplicate cu led

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Calitatea luminii, costurile de achiziţie şi eficienţa energetică reprezintă principalele criterii pe care le avem în vedere atunci când ne decidem să cumpărăm un corp sau un sistem de iluminat. A apela la variante cât mai noi, cu tehnologie modernă, de ultimă generaţie poate fi o alegere înţeleaptă. Printre cele mai eficiente metode disponibile pe piaţă la ora actuală, care să întrunească toate exigenţele noastre de calitate şi economie, sunt şi aşa numitele spoturi aplicate cu led .
 
Datorita
performantelor dovedite şi datorită îmbunătăţiri tehnologiei de fabricaţie, în paralel cu reducerea preţurilor de achiziţie, spoturile aplicate cu led au ajuns  să fie cele mai eficiente şi mai apreciate opţiune de iluminat economic. Indiferent de locul în care sunt folosite, fie că vorbim de iluminatul exterior, de iluminatul camerelor sau de soluţii de iluminat pentru baie şi bucătăriile, iluminatul cu led este prima opţiune în alegerile clienţilor informaţi. Spoturile led integrate sunt corpuri de iluminat deosebit  desigure şi adaptate, economice, rezistente, eficiente, durabile.
 
Sistemele de iluminat cu led sunt foarte apreciate datorită avantajelor pe care le aduc consumatorilor:
sunt foarte eficiente energetic şi consumă mult mai puţină energie decât becurile cu incandescenţă, ceea ce înseamnă că sunt corpurile de iluminat optime, ce merită să fie alese şi  folosite de fiecare dinte noi.
au o durata de viata de pana la 60.000
de ore,  de aproximativ 7 ani (utilizare constanta), ceea ce înseamnă că va trebui să cheltuiţi mult mai rar bani cu asigurarea sistemului de iluminat.
întrucât ledurile folosesc doar o fracţiune din energia unui bec cu incandescenta, costurile legate de consumul de energie electrică scad considerabil.
datorită duratei de viaţă foarte lungi costurile cu întreţinerea sistemelor de iluminat scad considerabil.
întrucât pentru producţia ledurilor nu se folosesc componente fragile, precum sticla sau filamente, acestea rezistă foarte bine la şocuri, vibraţii şi temperaturi extreme.
sunt foarte rezistente la aprinderi şi stingeri dese, de aceea pot fi foarte indicate pentru a fi folosite în băi sau bucătării sau pentru sisteme de aprindere cu senzori.
sunt extrem de sigure, neexistând riscul de supraîncălzire sau de explozie.
Datorita modului de construcţie aceste spoturi au un sistem de răcire mult mai eficient decât al becurilor spot cu led şi net superior becurilor clasice.
Ledurile fiind montate pe o suprafaţă plană emit lumina hemisferic, reducând astfel lumina care nu se utilizează, deci iluminatul va fi unul eficient.
Nu este necesar un timp de încălzire. Led-urile ajung la strălucirea maxima aproape instantaneu şi se pot reaprinde imediat după ce au fost stinse. 
Ledurile sunt realizate din materiale non-toxice, spre deosebire de corpurile de iluminat fluorescente care folosesc mercur. Sunt deci ecologice şi reciclabile.
 
Alegerea spoturilor aplicate cu led este determinată în principiu de:
 
modul de instalare, respectiv tavan fals, tavan casetat, tavan beton 
spaţiul de montaj dintre tavanul fals şi cel de beton
cantitatea de lumină necesară, numărul de spoturi necesar
compatibilitatea cu variatoare de tensiune 
culoarea pereţilor şi geometria încăperii, formele complicate ale pereţilor şi tavanelor, mobilierul mai mult având nevoie de mai multă lumină.
 
Dacă vreţi să beneficiaţi de un sistem de iluminat modern, inteligent eficient alegeţi  să schimbaţi modul clasic în care este iluminată locuinţa voastră, optând astfel pentru un un sistem de iluminat cu spoturi aplicate cu led. Veţi avea parte de multe avantaje   şi beneficii folosind un sistem un iluminatului inteligent pentru clădiri de birouri, scări de bloc, case şi apartamente. Implementarea unui astfel de sistem este extrem de simplu de realizat, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.
 
Montajul spoturilor aplicate cu led se realizează foarte simplu, în 4 paşi. Se măsoară diametrul de montaj, se realizează gaura la diametrul de montaj ales, se conectează driverul spotului led la reţeaua de alimentare 220v, de instalează spotul aplicat led în poziţia de funcţionare cu clemele de pretensionare şi spotul este funcţional.
 
Lumină suficientă, costuri mai mici la facturile cu energia electrică, grijă pentru mediul înconjurător sunt doar câteva dintre efectele directe ale adoptării iluminatului cu spoturi aplicate cu led, cât despre amortizarea investiţiei, aceasta se face într-un timp cât se poate de scurt, datorită consumului redus al becurilor folosite. Mai mult decât atât, spoturile aplicate cu led pot oferi şi mai multă siguranţă, atunci când uitaţi un bec aprins sau când lăsaţi un bec aprins când plecaţi în vacanţă sau lipsiţi perioade mai mari de timp de acasă.
Încă un avantaj al sistemelor de iluminat cu spoturi aplicate led este, datorită elementelor folosite la realizare şi datorită rezistenţei în timp, gradul redus de poluare.
 
Unde puteţi găsi spoturi aplicate cu led?
 
Consultarea cât mai multor oferte, pe care eventual să le găsiţi  doar într-un singur loc oferă maximul de confort în achiziţia spoturilor aplicate cu led şi a corpurilor de iluminat de care aveţi nevoie. Magazinlustre.rovă stă la dispoziţie cu peste 15.000 de produse din care să alegeţi ceea ce vi se potriveşte cel mai bine.Deco Lumina, compania  care se află în spatele acestui magazin online, este recunoscută la nivel naţional şi oferă fiecărui client produse de calitate la preţuri accesibile.
 
 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini suprinse cu o cameră ascunsă! Cadrele medicale din Wuhan au recunoscut că au fost puse să mintă în legătură cu virusul COVID-19

Procurorii cer închisoare pe viață pentru Margareta, tânara care și-a înjunghiat și omorât prietena

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Demisia momentului din Guvern. A plecat din funcție de urgență! Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Guvernul anunță noi măsuri în campania de vaccinare. Care vor fi cele mai importante

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies