WOW

Avea o ferma de porci, dar omorase 49 de femei pe care le transase si le trecuse prin masina de tocat

Fermierul criminal in serie, vroia sa mai faca o crima, dar a fost prins dupa ce victima a scapat si a ajuns la politie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Avea o ferma de porci, dar omorase 49 de femei pe care le transase si le trecuse prin masina de tocat

Oamenii cumpărau des carne de la ferma sa de porci, dar nimeni nu se aştepta să afle ceva de dreptul şocant despre produsele pe care le mâncau de fapt.

Totul s-a aflat, după ce o femeie plină de sânge s-a prezentat la poliţie şi a povestit chinul prin care a trecut. Chemată sub pretextul unei petreceri la ferma lui Robert Pickton, un bărbat de 68 de ani, femeia avea în scurt timp să trăiască un coşmar.

Bărbatul a încercat să-i taie gâtul. Cei doi s-au luptat, iar femeia, deşi rănită, a reuşit să scape. Aşa aveau să afle oamenii legii despre bărbat.

Ulterior, s-a aflat că omul ucisese 49 de femei, în marea majoritate prostituate sau femei sărace, pe care le tranşa şi le trecea prin maşina de tocat.

Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închidoare, pe baza probelor ADN, conform independent.co.uk.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune