Avem DOVADA! Bianca Drăguşanu are o viaţă tare agitată de când se iubeşte cu Alex Bodi! VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăguşanu se poate lăuda cu o viaţă în care fiecare minut este bine drămuit, motiv pentru care, de cele mai multe ori încearcă să ”combine” lucrurile pe care le are de făcut.

Autor: Calin Perian

Întoarsă din Asia, de la emisiunea la care nu a rezistat mai mult de două săptămâni, Bianca s-a reacomodat cu luxul şi comoditatea pe care Bucureştiul le poate oferi celor care dispun de situaţia financiară necesară. Doar că, viaţa ei doar comodă nu pare să mai fie de când se iubeşte cu Alex Bodi...

Iar zilele trecute, Bianca Drăguşanu, alături de iubitul ei, cel devenit, deja, celebru, Alex Bodi, au avut o perioadă cât se poate de încărcată. Astfel, cei doi au fost surprinşi de paparazzii Wowbiz.ro în timp ce luau masa şi discutau, probabil, afaceri cu nişte cunoscuţi de-ai lor, locul ales fiind un restaurant japonez dintr-unul dintre mall-urile Capitalei. Iar alegerea nu părea să fie făcută fără un raţionament anume, Bianca părând decisă să nu prea piardă timpul. Aşa că, de-a lungul timpului în care au mâncat – Bianca dovedind cât este de apropiată de noul ei iubit, ea dorindu-şi să îi guste acestuia mâncarea în repetate rânduri – au discutat cu cei care erau la masa lor, diva blondă fiind de-a dreptul animată în cele explicate, abia înghiţindu-şi bucatele din cauza conversaţiei avute.

 

Apoi, imediat după ce au terminat ce aveau în farfurie, Bianca s-a ridicat şi, lăsându-l pe Alex Bodi acolo, a plecat la plimbare prin mall.

Normal, primul drum – deh, digestia trebuie făcută, iar efortul uşor după masă asigură o divă ca ea că nu se depune vreun gram pe unde nu trebuie – a fost într-un magazin. Dar, surpriză, nu era un magazin cu hăinuţe pentru ea, ci pentru fiica ei, de acolo cumpărând câte ceva. Apoi,, direct, la farmacie, loc în care a petrecut câteva minute bune primind răspunsuri de la angajata de acolo la întrebările pe care le-a pus şi ”inspectând” ce au ”la ofertă”.
Apoi, după ce a luat medicamentele pe care şi le dorea şi acestea au fost pus eîntr-o punguţă mică, Bianca, mai relaxată, a plecat, din nou, să se plimbe prin mall şi să îşi recupereze iubitul.

 

Nu de altceva, dar fosta vedetă TV, îmvrăcată într-o pereche de pantaloni din piele care se mulau interesat pe picioarele ei interinabile, mai avea ceva de făcut.

Mai exact, voia musai să ajungă, spre seară, la o cină cât se poate de romantică, alături de Alex Bodi, loc în care să se relaxeze şi să se bucure puţin de singurătatea lor. Ceea ce au şi făcut, cei doi vizitând un restaurant de fiţe din Nordul capitalei, luând cina în linişte, discutând aşezat şi făcând schimb de zâmbete care mai de care mai dulci. De altfel, nici acolo nu au stat prea mult, ci, probabil sătui, au mers împreună la maşină, zâmbindu-şi ca doi îndrăgostiţi care află că părinţii nu le sunt acasă şi au plecat. Împreună, evident, spre casa unuia dintre ei, probabil decişi să prelungească seara cât de mult se poate...
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies