Avem dovada! El este bărbatul despre care Culiţă spune că i-a furat-o pe Carmen de la Sălciua

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Deşi părea că interpreţii Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au îngropat securea războiului şi preferă să se ignore, se pare că între cei doi au mai rămas multe lucruri de rezolvat. Artistul a făcut o serie de afirmaţii scandaloase la adresa fostei partenere de viaţă, acuzând-o că l-a înşelat cu prietenul lui cel mai bun. Ba mai mult, el a făcut o piesă despre povestea lui şi un clip în care, exact ca în povestea lor, protagonista se iubeşte pe ascuns cu un alt bărbat.
 

 
Identitatea bărbatului cu care Carmen l-ar fi înşelat pe Culiţă nu era certă până acum, însă artistul a făcut lumină în acest sens. Videoclipul piesei scrisă despre fosta soţie are milioane de vizualizări pe YouTube, iar unii dintre cei care au lăsat comentarii cunosc îndeaproape povestea. Mai exact, un bărbat a scris measjul „Melodia asta este pentru „prietenul” lui, ******””, iar Culiţă a reacţionat imediat dându-i un like. 
 
fara descriere
 
Atât pe pagina de Facebook a lui Carmen, cât şi pe cea a presupusului amant au apărut mai multe fotografii cu cei doi presupuşi amanţi. Întrebată, însă, dacă are o relaţie cu bărbatul respectiv, cântăreaţa a negat spunând că este doar un prieten care a şi ajutat-o la filmarea unui videoclip. 
 
fara descriere
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate