Avem primele imagini cu tatăl lui Constantin Toma, manechinul găsit mort în propria casă! El este afaceristul român care face bani frumoşi în Zambia

Noi detalii despre viaţa tânărului Constantin Toma, manechinul găsit mort în propria casă, ies la iveală. Mama acestuia a venit special din Zambia pentru a afla ce s-a întâmplat cu tânărul şi asa au apărut detalii despre viaţa acestuia.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Cunoscut ca manechin, mai ales din colaborările pe care le-a avut cu Cătălin Botezatu, Constantin Toma a fost găsit fără suflare în casa în care locuia, la Bucov, în judeţul Prahova.

Ceea ce s-a crezut că este o sinucidere se poate transforma în anchetă de crimă, mai ales că poliţia a pus cap la cap mai multe informaţii. Mulţi spun că băiatul îşi informase prietenii că ar urma să primească 40.000 de dolari în luna octombrie, iar aceştia l-ar fi ucis pentru bani.

Constantin provenea dintr-o familie bogată. Tatăl lui este un cetăţean român care a făcut afaceri profitabile în Zambia, asta după spusele mamei sale. Rachel Toma a şi prezentat jurnaliştilor o poză cu soţul ei care, din nefericire, nu mai este în viaţă.

Tatăl lui Constantin Toma a murit în urmă cu doi ani de zile din cauza unei boli incurabile, dar familia sa a rămas cu afaceri importante în Zambia. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce mănâncă Anna Lesko de arată atât de bine! Vedeta a mărturisit totul

Ionel Ganea a devenit bunic la 45 de ani! Prima fotografie cu nepotul fostului fotbalist

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

El este tânărul care a murit în cumplitul accident de motor în Târgu Mureş! Motocicliştii organizează un marş în memoria băiatului

Roxana Vancea a refuzat să se ducă la Exatlon în primul sezon! De ce nu a fost de acord atunci să plece în Dominicană

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies