Avem si noi, in sfarsit, o sotie de presedinte care poate intra in topul celor mai frumoase prime doamne! Tu unde ai plasa-o pe Carmen Iohannis?

Sotia noului presedinte ales al Romaniei este o femeie senzuala, cu un fizic atletic, intretinut cu multe ore de sport.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCarmen Iohannis, alaturi de sotul ei. Prima doamna si-a etalat, in multe ocazii, picioarele bine lucratefara descriereCarmen Iohannis e considerata cea mai senzuala sotie de presedinte a Romaniei, cel putin in ultima jumatate de secol. Dar ar putea intra, lejer, intr-un top european al “frumoaselor prime doamne”. Secretul profesoarei de engleza din Sibiu, in varsta de 53 de ani, este ca ii place foarte mult sa se aranjeze, se imbraca cu gust, dar practica si foarte mult sport. Carmen Iohannis are un antrenor personal care o viziteaza de cateva ori pe saptamana la ea acasa.

Iata-le pe cele mai sexy sotii de presedinti europeni:fara descriereMehriban Aliyeva, prima doaman a Azerbaidjanului

Mehriban Aliyeva, prima doamna a Azerbaidjanului, are 50 de ani si este considerata o frumusete de top. Gurile rele sustin insa ca frumusetea ei este intretinuta cu multe operatii estetice.fara descriereMarina Porosenko, pe coperta revistei Elle

Marina Porosenko, prima doamnă a Ucrainei a aparut pe coperta editiei din septembrie a revistei ucrainene ELLE. Pentru coperta, frumoasa doamna de 52 de ani, cu ochi albastri a imbracat o ie stilizata ucraineasca, de culoare rosie, pe care a asortat-o cu o fusta alba.

fara descriereEvelin Ilves, sotia presedintelui Estoniei

Evelin Ilves, sotia presedintelui din Estonia, a fost in aceasta vara in mijlocul unui scandal dupa ce a fost surprinsa sarutandu-se cu un barbat. Frumoasa doamna estoniana are 47 de ani si este o fire sportiva, promovand miscarea ori de cate ori are ocazia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate