Avem si noi Supereroi! Fat Frumos, Harap Alb si Greuceanu sunt mai tari ca Spiderman, Superman si Batman!

”Avem si noi Supereroi” este cea mai importanta campanie marca A.P.I.R si a debutat in anul 2011, din dorinta de a invata din realizarile supereroilor nostri si nu a celor din desenele animate vestice.

Distribuie pe:

fara descriereDin bogatia povestilor autohtone, aceasta campanie nu trebuie sa ofere niste icoane pe care sa le admiram, ci este conceputa pentru a stimula eroismul din noi insine.

Avem si noi Supereroi” este o campanie de arheologie cultural-urbana, nu de rescriere a istoriei. O calatorie initiatica in trecut, pe parcursul careia vrem sa ne redescoperim eroii. De ce sa nu ne bucuram de faptele lui Fat-Frumos in loc sa ne plângem ghinionul national pe umarul lui Spiderman?

De ce sa nu speram ca la un moment dat o sa ne salveze la greu Greuceanu, in loc sa il asteptam cu ochii pe cer pe Batman? O campanie care nu vorbeste despre o alta lume, ci ne ajuta sa o traim mai intens pe aceasta.

##VIDEO11057##

Eroii nostri ne-au insotit dintotdeauna. Fie ca vorbim de casetele cu poveşti, de basmele citite sau de desenele vizionate, ne gasim eroii puternic intipariti in imaginarul nostru.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate