Vedete

Averea lui Karl Lagerfeld va fi moștenită de pisica lui! E de neînchipuit câți bani intră în conturile acesteia

Celebrul designer Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani. Averea lui Karl Lagerfeld va fi moștenită de pisica lui, Chopette.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

În conturile lui Chopette vor intra astfel nu mai puțin de 250 de milioane de dolari! Pisica avea deja o avere de 6 milioane de dolari, din contracte de imagine.

Iubită foarte tare de Karl Lagerfeld, pisica Chopette a fost obișnuită cu un stil de viață luxos. Ea avea deja propriii servitori înainte de moartea designerului și zbura numai cu avioane private. De asemenea, pisica nu mănâncă decât la masă, din recipiente de argint. În 2014 a fost lansată o carte despre ea, în care sunt dezvăluite amănunte din viața ei fascinantă, cu totul neobișnuită pentru o pisică.

A murit Karl Lagerfeld! Celebrul creator de modă avea 85 de ani

Creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a murit la vârsta de 85 de ani, potrivit Paris Match.

Creatorul de modă a absentat de la ultimele două prezentări ale casei de modă Chanel, din luna ianuarie, din cauza problemelor de sănătate! Lagerfeld a motivat atunci că se simte foarte obosit.  

 

Galerie foto