Avertisment dur pentru România. Se cere declararea stării de calamitate naturală. Ne paște o criză alimentară?

Este iminentă o criză alimentară în România, spun social-democrații, care cer Guvernului să declare stare de calamitate natural.

Avertisment dur pentru România.  Se cere declararea stării de calamitate naturală. Ne paște o criză alimentară?
Autor: O.N.

Avertisment dur pentru România.  Se cere declararea stării de calamitate naturală. Ne paște o criză alimentară?
magazin

Criză alimentară în România?


In articol:

Partidul Social Democrat (PSD) a transmis un mesaj îngrijorător pe pagina de Facebook, prin care avertizează că, din cauza secetei, o criză alimentară în România este iminentă! Prin același mesaj, PSD cere Guvernului României să declare stare de calamitate naturală, să acorde vouchere fermierilor şi să accelereze investiţiile în sistemele de irigaţii.

„Pe lângă măsurile propuse de PSD pentru combaterea efectelor pandemiei, Guvernul trebuie să ia urgent următoarele decizii pentru contracararea secetei: declararea stării de calamitate naturală, acordarea de vouchere pentru seminţe, pesticide, îngrăşăminte şi motorină, linie de credit cu garanţii de stat pentru fermieri, umplerea tuturor canalelor cu apă şi suspendarea plăţii acesteia, accelerarea investiţiilor pentru sistemele de irigaţii şi anti-grindină.

Citeste si: Descoperire uluitoare despre măștile medicinale importate de România de la chinezi: „Sunt fake-uri!”

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

Citeste si: Incredibil. Cum gătește Lidia Buble în carantină? La asta nu te așteptai

Citeste si: Atenție mare dacă faci parte din această categorie. Ești mai predispus la infectarea cu COVID-19. Statisticile o spun clar

Țara noastră se confruntă cu o secetă profundă

România se confruntă cu o secetă profundă, iar fermierii încep să ‘întoarcă culturile pentru a le înlocui pe cele compromise cu altele noi„.

„Iar peste toate astea, Guvernul PNL dă liber la plecarea din ţară a muncitorilor agricoli! În loc să ne păstrăm această forţă de muncă, mergem pe contrasens faţă de Germania, Spania sau Italia care, anticipând iminenta criză alimentară, aduc muncitori de peste tot pentru a le produce hrana de care vor avea nevoie”, se arată într-un mesaj al PSD postat, vineri, pe Facebook.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Christina Ich a rupt tăcerea despre scandalul donațiilor pentru Institutul Cantacuzino: „Nu am de ce să-mi cer scuze, adevărul e....”

Fără vaccin, ieșirea din carantină poate avea efecte devastatoare. Ce ne poate salva de un al doilea val de îmbolnăviri cu COVID-19?

Video șocant din Craiova. Ce au pățit polițiștii la poarta unui bărbat: „Tai 20 din voi!”

Ozana Barabancea, scandalizată din cauza a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor

Dezvăluire incredibilă despre AUR! Ce a putut face un parlamentar în 2020? Toată lumea a rămas mască

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lumea este în alertă. Explozie la uzina de îmbogățire a uraniului din Natanz

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies