LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Avertisment înfiorător venit de la ONU despre pandemia de coronavirus: „Va provoca o foamete de proporții biblice”

David Beasley, șeful Programului alimentar mondial, a lansat un avertiesment înfiorător în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Avertisment înfiorător venit de la ONU despre pandemia de coronavirus: „Va provoca o foamete de proporții biblice”


In articol:

Oficialul ONU David Beasley a declarat că reprezentanții guvernelor din întreaga lume vor trebui să ia măsuri pentru a împiedica înfometarea a 265 de milioane de oameni.

„Pandemia de coronavirus va provoca o foamete de proporții biblice”

Peste 30 de țări în curs de dezvoltare ar putea trece printr-o foamete greu de imaginat. În zece din aceste țări, peste un milion de cetățeni se află deja în pragul înfometării. Este vorba despre  Yemen, Republica Democrată Congo, Afganistan, Venezuela, Etiopia, Sudanul de Sud, Sudan, Siria, Nigeria și Haiti.

Citeste si: O tânără vasluiancă de 17 ani bolnavă de coronavirus a adus pe lume un bebeluș prematur. Care este starea celor doi

Citeste si: Sean Bean, despre personajul sau malefic, din “Familia Medici: Conducatorii Florentei” “Este un tradator, caruia ii place sa provoace suferinta si membrilor propriei familii”

Citeste si: Purtarea măștii este obligatorie! Ludovic Orban, despre stocurile de măști chirurgicale: „Va trebui ca până în 15 mai să producem cantităţi semnificative”

“Nu vorbim despre oameni care se culcă flămânzi. Vorbim despre condiții extreme, stare de urgență – oamenii care se află literalmente în pragul înfometării. Dacă nu trimitem mâncare oamenilor, oamenii vor muri”, a declarat David Beasley în cadrul unui interviu, relatează jurnaliștii de la The Guardian.

Am putea să ne confruntăm cu foamete de proporții biblice în decursul a câteva luni. Adevărul este că timpul nu este de partea noastră”, a mai dezvăluit șeful Programului alimentar mondial (PAM)

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate