Avertismentul specialistilor: nu intrati pe Facebook de Sarbatori! Ce riscati daca stati pe site-urile de socializare

Reţelele de socializare au ajuns să lege şi să dezlege iubiri şi căsnicii. Teoretic, în acest moment, Facebook-ul este cel mai bun peţitor din lume. Pentru un singur bărbat există 20 de femei compatibile, singure şi dornice de o poveste de dragoste.

novalue

Pe de altă parte, cercetătorii cred că Facebook-ul este şi cea mai mare sursă de depresie. Mai ales acum de sărbători.

Femeile singure îşi găsesc refugiul în reţelele de socializare. Aici nu duc lipsă de admiratori şi pretendenţi. Mai ales dacă îşi postează cele mai interesante ipostaze din viaţă. Pe de altă parte, aventurile prietenilor virtuali reprezintă o sursă de bună dispoziţie.Experţii în relaţii de la Cambridge le recomandă femeilor singure să renunţe la profilul lor de pe facebook. "Vieţile perfecte" ale prietenilor virtuali le-ar afecta sănătatea.

În acest moment, în România, pe Facebook sunt 540.000 de femei singure din 6,6 milioane de utilizatori. Dintr-o analiză a experţilor în comunicare online, un bărbat are la "dispoziţie" 20 de femei singure.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies