Avocata criminalei Magdalena Serban a facut un demers de ultima ora! Ce urmeaza sa se intample cu agresoarea de la metrou

Avocata criminalei Magdalena Serban, cea care a ucis o tanara de 25 de ani pe nume Alina Ciucu, la statia de metrou Dristor, a facut un anunt neasteptat, in cursul zilei de luni.

Autor: A.N.C.
 
Marilena Grigore, avocata Magdalenei Serban, sustine ca femeia nu ar fi avut discernamant in momentul crimei. 
 
"Urmează să se constate dacă afirmaţiile dumneaei au sau nu o bază legală. Înseamnă să existe o hotărâre judecătorească inclusiv referitoare la punerea sub interdicţie, hotărâre pe care eu o consider a fi esenţială pentru a fi pusă la dispoziţia comisiei de expertizare", a spus avocata Marilena Grigore pentru un post de televiziune. 
 

 

 
 "În opinia mea cred că e bolnavă, nu a avut discernământ în momentul faptului. Vom vedea finalitatea când va fi efectuată o expertiză. Este obligatorie această expertiză. Trebuie luată legătura cu fratele ei care i ar fi tutore. A făcut declaraţii în faţa instanţei de judecată, urmează să dea altele şi în faţă parchetului. Acum se află la Spitalul Jilava. Nu rezultă din probe că ar avea şi alte antecedente penale". a continuat Marilena Grigore.
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies