Avocata lui Cioaca: Pata de sange din dormitor provine de la un avort al Elodiei

Cristian Cioaca afla azi daca va fi arestat. Fostul sot al Elodiei Ghinescu, avocata disparuta in 30 august 2007, a ajuns dimineata in fata judecatorilor de la Curtea de Apel. Procurorii sustin că au probe-bomba, care il vor trimite dupa gratii pentru uciderea Elodiei.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca , la iesirea din Tribunal, alaturi de avocata Maria VasiiProcurorul de sedinţa a cerut admiterea recursului privind arestarea lui Cristian Cioaca. El a spus ca s-au gasit foarte multe urme de sange ale Elodiei. Lucruri aruncate de Cioaca intr-o rapa de langa Brasov. Este vorba despre opt saci de lucruri, iar intr-unul a fost gasit un fir de par al Elodiei. "Aparatul nou a gasit multe pete de sange sub 5 straturi de glet si vopsea. Renovarile s-au facut in 2004. Echipa de meseriaşi de atunci a spus ca n-au fost urme pe pereti.  El a omorat victima in dormitor dupa care a transportat cadavrul in baie unde l-a transat", spune procurorul. Elodia a fost data in urmaririe internationala, in 196 state si nu s-a primit nici in semn de ea. Nu a folosit cardurile niciodata, pentru ca din conturile ei nu s-a scos nici un leu. Din toate acestea rezulta faptul ca avocata nu a re cum sa fie in viata. Procurorul a afirmat ca judecatorii n-au examina nimic din ce a muncit Parchetul 5 ani.

Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca si-a terminat insa pledoaria intr-o nota aproape poetica: "Dovezile trebuie sa fie luminoase ca soarele. O sa stau langa Cioaca pana cand soarta sa va intra pe un fagas normal chiar daca poate dupa nu voi primi nici măcar un telefon de multumire. Nu a savarsit nicio infracţiune grava. I-am stat alaturi 5 ani si daca voi avea puterea sa o fac ii voi sta alaturi pana cand soarta lui va merge pe un fagas normal. Si ca la oricare dintre clientii mei nu voi avea nevoie nici macar de un telefon de multumire". Avocata lui Cioaca a declarat ca pata de sange de 50 cm gasita in dormitor ar putea proveni de la un avort ale Elodiei. "Sa nu uitam ca Elodia a suferit doua avorturi", a precizat Vasii.

Mesajul lui Cioaca catre judecatori a fost scurt, dar politistul a facut apel la sensibilitatea acestora:  "Va rog sa-mi dati voie sa mi cresc copilul. Nu am fost pericol public cinci ani de zile nu sunt nici acum!".

Judecatorii au ramas sa delibereze.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate