Avocatul actritei: "Magda Catone nu a cerut inca deschiderea testamentului. E prea devreme!"

Multa lume se astepta ca Magda Catone sa mearga azi la notar pentru a deschide testamentul pe care actorul Serban Ionescu l-ar fi lasat cu putin timp inainte de a deceda. Iata insa ca, avocatul actritei sustine ca aceasta nu a cerut inca citirea acelui act controversat.

Distribuie pe:

fara descriereMagda Catone, la spital, joi dimineata, la doar cateva ore de la dcesul lui Serban IonescuDe miercuri, de cand marele actor Serban Ionescu a murit, toata lumea vorbeste despre controversatul testament pe care acesta l-ar fi lasat. Cel care a vorbit cel mai mult despre acest act incheiat la un notar este Catalin Dancu, avocatul care l-a reprezentat pe actor in procesul de divort cu Magda Catone. Avocatul, care sustine ca a fost chiar martor la incheierea testamentului a declarat  la sfarsitul saptamanii trecute: “Doamna Catone are interesul sa mearga rapid totul. De luni (n.red. azi) incolo, dupa inmormantare si dupa primirea certificatului de deces, dansa se poate adresa notarului cu cererea de a fi deschis testamentul, a fi citit si pus efectiv in aplicare”

Se pare insa ca, Magda Catone infirma zvonurile si nu se grabeste sa deschisa testamentul lasat de sotul ei. “Doamna Catone nu a cerut deschiderea testamentului. E prea devreme!”, a declarat avocatul Bogdan Pavel pentru WOWbiz.ro.

Procedura cere ca la deschiderea si citirea tesatmentului, care a fost intocmit la un notar, sa fie citat ca martor si avocatul Catalin Dancu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate