Avocatul familiei Castellano e convins ca Antonia va pierde procesele cu Vincenzo: "Divorţul e pierdut, eu sunt foarte relaxat"

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCătălin Dancu, avocatul familiei Castellano, a mărturisit că, din punctul lui de vedere, Antonia o să piardă ambele procese.

"A deschis un proces în Italia, nu în România, se vor ocupa avocaţii de acolo. Numai că doamna Antonia va pierde procesul de pe scaun, întrucât ea a recunoscut în faţa unei instanţe româneşti, întrebată în mod expres de judecătoare dacă ea consideră că i-a fost răpit copilul că nu s-a întâmplat acest lucru. Drept care, eu o să iau încheierea tradusă, legalizată, le-o dau judecătorilor din Italia şi le spun: "Doamna Antonia a declarat în faţa unui judecător român că fetiţa nu i-a fost răpită. Şi atunci, unde a minţit? În faţa judecătorilor români sau în faţa judecătorilor italieni?", a precizat Cătălin Dancu pentru ziarulring.ro.

fara descriereAvocatul consideră că apărătorii Antoniei nu îi dau cele mai bune sfaturi.

"Îmi e milă de ea pentru cât de prost poate fi consiliată, avocaţii îşi bat joc de ea. Instanţa din România, în motivarea hotărârii, a explicat clar că nu există temei de răpire în sensul convenţiei europene şi, nefiind dovedită, cauza cu privire la acest aspect este soluţionată în România cu autoritate de lucru judecat. Dacă instanţa din România a analizat cazul de răpire şi a constatat, în conformitate cu convenţia, că nu există caz de răpire, cum să crezi că italienii, când o să vadă hotărârea din România, o să spună altceva? Pentru ce îţi baţi joc de fata asta, domnule avocat? De ce? Şi divorţul e pierdut, eu sunt foarte relaxat", a încheiat avocatul Cătălin Dancu.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate