Avocatul familiei Melencu, în stare de șoc! Reacția lui Tonel Pop după ce mama Luizei a leșinat, iar bunicul a vrut să-și dea foc

Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut primele declarații după scenele uluitoare petrecute astăzi acasă la adolescenta care ar fi fost violată și ucisă de Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Tonel Pop susține că a fost amenințat de procurorii DIICOT și că nu își mai poate sfătui clienții pentru că a fost luat în vizor și riscă dosar penal.

După descinderea autorităților acasă la familia Melencu, avocatul Tonel Pop a făcut primele declarații.

Avocatul familiei Melencu, în stare de șoc! Reacția lui Tonel Pop după ce mama Luizei a leșinat, iar bunicul a vrut să-și dea foc

"Sunt la fel de șocat. Văd că lumea se strânge acolo, înseamnă că țara este șocată. Eu nu pot să comentez, pentru că procurorii m-au amenințat că îmi fac și mie dosar penal dacă nu fac ce vor dânșii. Nu pot să îmi desfășor activitatea ca avocat liber pentru că m-au filmat, m-au amenințat că nu pot să dau cu nicio părere. Nu pot să spun nimic, orice spun se întoarce împotriva mea. Nu pot să îmi mai desfășor activitatea ca avocat liber", a declarat Tonel Pop la Antena 3.

fara descriere

"Bineînțeles că voi face plângere, dar ca să pot să fac o plângere, nu pot să mă exprim. M-au amenințat, m-au filmat ca pe un infractor. (…) Mi-au blocat activitatea profesională și nu pot să sfătuiesc clienții”, a mai spus avocatul Tonel Pop.

Autoritățile au mers acasă la familia Luizei Melencu pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice pentru testele ADN. Monica Melencu a leșinat, iar bunicul Luizei a încercat să-și dea foc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate