Avocatul lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri uluitoare despre averea omului de afaceri

Alex Bodi are o avere uriașă. Cum a reușit afaceristul să facă atâția bani.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Alex Bodi deține o avere uriașă. Milionarul se află acum în arest preventiv. Avocatul lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri despre averea omului de afaceri.

Alex Bodi
Alex Bodi[Sursa foto: Instagram]

Alex Bodi deține o avere impresionantă. Avocatul omului de afaceri a dezvăluit cum a reușit Bodi să strângă atâția bani . Potrivit avocatului, în 2019, conturile lui Alex Bodi s-au umplut cu peste 7 milioane de euro.

Citeste si:Avocatul lui Alex Bodi, despre implicarea Biancăi Drăgușanu în dosarul de proxenetism! Noi dezvăluiri: „Nu cred că s-a gândit nimeni la...”

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

„Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.”

, a precizat avocatul.

Citeste si:Ultima oră! Avocatul lui Alex Bodi, detalii incredibile din anchetă: “Arestarea preventivă e extrem de dubioasă!”

Alex Bodi
Alex Bodi[Sursa foto: Instagram]

De unde provin veniturile lui Alex Bodi

Veniturile omului de afaceri provin din Spania, Germania și România. Avocatul a declarat că în Germania, prostituția este legală, iar fetele care au practicat-o, au documente legale pentru practicarea prostituției.

”Veniturile provin și din Spania și din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României. Un lucru pe care puțină lume îl cunoaște și este momentul să îl spunem direct, este următorul. Încă din anul 2018, autoritățile federale germane care au cooperat cu autoritățile române au atras atenția anchetatorilor români următoarele: prostituția în Germania este o instituție legală ca meserie.

Fetele care fac obiectul dosarului, cel puțin în ce-l privește pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal”, a declarat avocatul afaceristului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

SURSE din anchetă: Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze?

Adrian Tâmplaru, „fratele” lui Alex Bodi a primit doi ani și trei luni de închisoare cu executare

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Un celebru actor are cancer. A fost internat de urgență. Durere imensă în televiziune

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

"Succesiunea” germană poate arunca în aer UE. Panică la Bruxelles

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies