Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi declarații: ”Din câte am înțeles, IML nu are nici...”

Avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații vis-a-vis de cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a făcut declarații despre starea anchetei.

„Ultima dată am vorbit cu clientul meu când am plecat de la Caracal, pe data de 2 august. În această fază a urmăririi penale se adună probe. În momentul de față sunt probe, dar încă nu s-a elucidat concludența probelor. Probe s-au ridicat foarte multe. Din câte am înțeles, IML nu are nici oameni așa mulți și nici atâta aparatură ca să poată merge într-un ritm atât de alert. Adică dacă au, de pildă, trei aparate și sunt 300 de probe care trebuie examinate, vă dați seama că durează”, a declarat avocatul.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Denisei Manelista, după moartea artistei

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă: ”Dacă aș avea posibilitatea să-mi văd tatăl, l-aș întreba dacă...”

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Vorbim cu ea în fiecare seară”

Alexandru Cumpănașu a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu tatăl Alexandrei Măceșanu în care bărbatul, cu inima îndurerată și privirea lăsată în pământ, mărturisește că se roagă și încă crede că fiica lui este în viață.

Citeste si: Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă: ”Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit”

”A trecut o lună, o lună grea care chiar ne macină zi de zi, așteptăm în fiecare zi. Credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară, mulțumesc tuturor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele, îi mulțumesc și poliției că face ceva pentru noi și sper să facă. E foarte greu, nu am cuvinte”, a spus tatăl Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Dumnezeule! Doi miri au murit la câteva momente după ce s-au căsătorit

Citeste si: Fostul șef al Poliției din Caracal, declarații EXCLUSIVE despre Gheorghe Dincă

”112vreausătrăiesc. După o lună de zile părinții Alexandrei o așteaptă încă acasă. Pentru că mulți jurnaliști au vrut neapărat să vorbească cu tatăl și mama Alexandrei astăzi și aceștia au refuzat nu din răutate ci din dorința de intimitate în aceste momente, vărul meu m-a rugat să înregistrez eu câteva momente cu el pentru a le da mai departe către întreaga presă și către toți oamenii care ne-au fost alături și pe care îi roagă să SE ROAGE pentru Alexandra”, este mesajul scris de Alexandru Cumpănașu pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate