Avocatul Oanei Zavoranu intrigat de declaratiile vrajitoarelor: "Vrajile noastre au ajuns unde trebuie si acum asteptam parastasul!"

Joi a avut loc un nou termen in dosarul vrajitoarelor, iar acestea au profitat de faptul ca Oana Zavoranu se afla in spital, intr-o stare foarte proasta, ca sa declare ca puterilor lor au dus-o pe tanara in aceasta situatie.

Distribuie pe:

fara descriereOana Zavoranu a uitat sa mai zambeasca in ultima vreme...Avocatul Oanei a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro ca este iritat de comportamentul vrajitoarelor. La termenul de joi, atat Vanessa cat si Sebastian Dobrescu, denuntatorul lui Max Balasescu, au facut afirmatii terifiante. “M-au iritat foarte tare cu intrebarea lor sinistra daca ii invit la parastas. Nu se face asa ceva pentru nimeni, nici pentru cel mai mare dusman”, a afirmat Viorel Mocanu, avocatul Oanei. fara descriereVrajitoarea Vanessa

Tot el a precizat ca vrajitoarele s-au laudat cu lucratura lor: “Au spus ca vrajile lor au ajuns unde trebuie si ca de aceea acum asteapta parastasul”.

Viorel Mocanu nu crede ca Oana Zavoranu a vrut sa se sinucida, dar a admis ca pe plan profesional, scandalul cu vrajitoarele au afectat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate