Aya și Andrei de la ”Puterea Dragostei” s-au despărțit, deși aveau planuri de nuntă? Gestul care i-a dat de gol

Mai formează sau nu un cuplu Aya și Andrei de la ”Puterea Dragostei”? Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele tuturor fanilor, după ce câteva gesturi i-au dat de gol pe cei doi foști concurenți din sezonul 3 al emisiunii.

Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Aya și Andrei, foștii concurenți de la ”Puterea Dragostei”, și-au pus fanii pe jar, asta după ce ambii parteneri și-au șters fotografiile de pe Instagram. Ei bine, însă, asta nu e tot! Mai mult decât atât, Aya și Andrei nu se mai urmăresc pe rețeaua de socializare, lucru ce i-a îngrijorat și mai tare pe admiratorii cuplului.

Aya și Andrei aveau planuri mari de viitor

Cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, Aya și Andrei, s-au numărat printre cei mai iubiți participanți ai emisiunii, asta pentru că cei doi au format un cuplu încă de când se aflau în cadrul competiției, aceștia intrând rapid la sufletul telespectatorilor, urmând ca apoi relația lor să continue și în afara show-ului.

În urmă cu ceva timp, Aya și Andrei au fost prezenți în platoul emisiunii ”Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde au vorbit despre relația lor, despre planurile de viitor și despre faptul că se mutaseră împreună.

“Ne-am obișnuit unul cu celălalt. Întorcându-ne în țară, am petrecut din ce în ce mai mult timp împreună și de aceea ne-am mutat, să petrecem și mai mult.”,

povestea Andrei la momentul respectiv.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mai mult decât atât, cei doi foști concurenți din sezonul 3 își doreau chiar să treacă la pasul următor, mai precis, Andrei voia să-i adreseze partenerei sale marea întrebare și să o ceară de soție.

Citeste si: Aya de la Puterea dragostei este însărcinată? Le-a spus fanilor tot adevărul: „Știu că ați așteptat...”

Cei doi foști concurenți nu se mai urmăresc pe Instagram

Recent, fanii au observat un lucru care i-a cam pus pe gânduri în ceea ce-i privește pe Aya și Andrei, mai precis, faptul că nu se mai urmăresc pe Instagram.

Mai mult decât atât, cei doi foști concurenți au șters pozele pe care le aveau împreună de pe rețeaua de socializare.

Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi parteneri nu a făcut vreo declarație privind o posibilă despărțire, iar gesturile din mediul online nu au fost justificate în niciun fel de vreunul dintre foștii concurenți, motiv pentru care admiratorii cuplului încă nu au putut ajunge încă la o concluzie, relația celor doi stând sub semnul întrebării.

Citeste si: Aya de la Puterea Dragostei și-a luat zborul spre Liban, iar Andrei a rămas la București. Ce spune blondina despre relația lor: ”Ne mai certăm și noi”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies