Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Dezvăluirea neașteptată făcută de fosta concurentă

Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Vestea a fost dată chiar de fosta concurentă, în mediul online!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Între Aya și Andrei există o poveste de dragoste cu scântei, cu multe certuri și împăcări. Cei doi tineri s-au cunoscut la Puterea Dragostei, iar din emisiune au pornit pe același drum. Ba chiar au hotărât să părăsească competiția pentru a putea să-și trăiască povestea de iubire acasă, ferită de ochii curioșilor.

Nu de puține ori au existat certuri și despărțiri în relația lor, dar iată că mereu ajung împreună. Se pare că dragostea ce-i leagă este mai presus de orice, căci nu le stă nimic în cale atunci când este vorba de iubirea lor.

Citeste si: EXCLUSIV Aya de la Puterea dragostei, primele declarații după despărțirea de Andrei! Cu cine s-a mutat acum? „A observat toată lumea”

Aya și Andrei s-au împăcat

Acum puțin timp, Aya a fost prezentă în emisiunea Corneliei Ionescu, ”Totul despre Puterea Dragostei”, acolo unde a vorbit despre separarea de Andrei. Asta pentru că între cei doi amorezi a existat o ceartă și o separare. Totuși, se pare că nu pentru mult timp. 

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

„Nu pot spune că ne-am despărțit definitiv.  Vorbim aproape în fiecare zi, Andrei vine și mai ieșim. Ne așteptăm la o împăcare. Pur și simplu se întâmplă chestia asta de fiecare dată când ieșim afară.

Toată lumea știe că Andrei este foarte gelos. Totul a început după ce am ieșit cu fetele și ne certăm mereu. Am ieșit cu fetele la un suc și a început cearta. Nu am mai vorbit o zi sau două și ne-am dat block, am arhivat toate pozele. Tot am vorbit, ne-am scris de pe alte conturi.”, a declarat Aya la emisiunea ”Totul despre Puterea Dragostei”.

Citeste si: Aya de la Puterea Dragostei nici nu vrea să audă de Mariana! Nu mai sunt deloc prietene: ”Afirmă că nu mă cunoaște, cu toate că încă vorbește despre mine”

Iată că la câteva zile, minunea s-a produs. Cei doi sunt din nou împreună, așa cum a mărturisit chiar Aya pe contul ei de Instagram. 

Da, mai sunt”, a răspuns Aya, când a fost întrebată dacă mai e cu Andrei.

Aya de la Puterea Dragostei

Aya de la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mariana de la Puterea dragostei a vorbit despre despărțirea dintre Aya și Andrei! Există șanse de împăcare între cei doi?

Aya și Andrei de la ”Puterea Dragostei” s-au despărțit, deși aveau planuri de nuntă? Gestul care i-a dat de gol

EXCLUSIV! Aya și Andrei, îi dau replica Marianei! Foștii concurenți de la “Puterea Dragostei” au dezvăluit totul! “Mi se pare absurd”

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Șoc total în Ucraina! Și-a dat DEMISIA: Mă retrag din funcție

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies