Aylin Cadir a avut parte de o experienta unica in vacanta din Africa! S-a tatuat si a vazut leii cum isi devoreaza prada!

Aylin Cadir a revenit de curand dintr-o vizita de trei saptamani in Africa, unde a ramas impresionata de absolut tot ce a vazut. ##VIDEO7809##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAylin a vizitat casa in care s-a nascut celebrul solist al celor de la Queen, Freddy Mercury, si a dormit in unul din paturile artistului. "Am fost in casa memoriala a lui Freddy Mercury din Zanzibar. Au facut hotel din ea si o poti inchiria daca vrei sa stai acolo", a povestit Aylin la "Draga mea prietena".

fara descriereDe departe cea mai frumoasa experienta a fost expeditia Safari in care a fost si unde a surprins momente uluitoare din natura. "Am fost in Safari si a fost extraordinar sa vad animalele in habitatul lor. Am surprins chiar si un leu care isi devora prada.", a descris artista scena pe care a imortalizat-o.

fara descrierefara descriereA fost fermecata de continetul negru si a decis sa isi faca un tatuaj pentru a-i aduce aminte de aceasta experienta. "E un tatuaj cu hena, dar acum s-a cam dus. Am dat pe el cam 15.000 de silingi, adica vreo 5 dolari.", a explicat Aylin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate