Azi e 11.12.13! Nu o sa iti vina sa crezi ce inseamna data asta

Data de 11.12.13, mai exact data de 11 decembrie 2013, are o semnificaţie aparte, în special în numerologie. În cultura chineză, suma numerelor 11, 12, 13 este 9 - cifră care înseamnă noroc şi viaţă lungă.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Ziua de 11 decembrie, cu vibraţia 2, favorizează acţiunile în comun, uniunile. Orice întâlnire diplomatică va avea loc în această zi va fi încununată de succes. Irascibilitatea însă nu va lipsi şi nici momentele jenante în care timiditatea ne-ar putea chinui. Ne vom simţi vulnerabili, nesiguri, nehotărâţi, indecişi, cum vreţi să spuneţi. Această zi de 11.12. 2013 va fi o zi a contrastelor. Acum e bine, imediat e rău. Acum sunt ok pentru ca imediat să plângem. Nu este cea mai bună zi din existenţa noastră dar este o zi pe care o putem fructifica. Vom încerca să nu semnăm contracte, căci vibraţia lunii decembrie este 9 şi nu ne va ajuta foarte mult, dar vom putea cunoaşte oameni influenţi şi importanţi pentru noi.”, spune un numerolog, potrivit mytex.ro.

Americanii, care aşază luna înainte în înşiruirea de cifre ce formează data, au celebrat această zi în 12 noiembrie, ce pentru ei arăta tot 11.12.13, cu mii de căsătorii, şi vor mai avea o dată specială în 13 decembrie 2014, care pentru ei va arăta 12.13.14.

Numarul divin 9

9 reprezinta finalitatea, implinirea, judecata finala, incheierea unui anumit ciclu al lucrurilor, scrie garbo.ro. 9 inseamna deznodamant, dar tot 9 reprezinta si viata. 9 luni se afla bebelusul in pantecele mamei sale. In 9 luni se naste o noua viata. 9 este sinonim si cu dinamica perfecta a universului.

9 simbolizeaza si vindecarea, atingerea scopului adevarat in viata, aducerea procesului de evolutie pe ultima sa treapta. Ca numar protector divin, 9 aduce binecuvantare, capacitatea de autodepasire, posibilitatea de a evolua si de a-i ajuta pe ceilalti sa evolueze la randul lor. 9 te aduce cel mai aproape de telul tau primordial, concluzioneaza realitatea.net.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate