Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Batranul Fazil, in pericol de moarte!

Ali, Cemal si Ismet cauta refugiu in casa lui Fazil pentru a scapa de primejdia care ii paste, insa femeile din conac sunt furioase si foarte hotarate sa nu le accepte rugamintea acestora.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Azi, in "Dragoste si ura": Batranul Fazil, in pericol de moarte!icon photo

In tot acest timp, Fazil preda dreptul la mostenire celor trei barbati, atunci cand aduc in discutie datoria mai veche a lui Ismet. Imediat, se pune problema unei confiscari...

Conflictul intre frati este inevitabil si va produce mari rupturi. Pembe il ameninta cu divortul pe Ismet, in conditiile in care barbatul nu ii cere lui Fazil sa ii inapoieze partea care i se cuvine, din actiunile firmei.

Ajuns la tribunal, bulversat de toata situatia, batranul isi pierde cunostinta, sub privirile neputincioase ale tuturor.

Nu ratati azi, un nou episod din "Dragoste si ura", de la 20.00, la Kanal D
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune