Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Ali, insa, nu impartaseste aceeasi parere cu soacra lui si incearca sa se resemneze. Refika se simte din ce in ce mai rau, in urma “leacurilor vindecatoare” pe care Elmas i le administreaza regulat, prin intermediul alimentatiei. Elmas nu se lasa pana nu o distruge pe stapana conacului Gorecki. Refika devine suspicioasa in ceea ce priveste intentiile binevoitoare ale lui Elmas insa, nimeni nu o crede.


Birgul pica in capcana lui Elmas si Sadi. Femeia habar nu are ca logodnicul ei este un sarlatan.

Din disperarea de a se casatori cat mai repede Mavi, Faysal este dispus sa faca orice. In urma unor analize de rutina pe care Mavi si le-a facut, Faysal afla ca aceasta este insarcinata. Faysal fiind cel care a ridicat rezultatul testelor, decide sa ii ascunda femeii adevarul.


Mai grav este ca Faysal doreste cu orice pret ca Mavi sa piarda sarcina, convins fiind ca bebelusul din pantecul femeii este rodul iubirii dintre ea si Ali.

Nu ratati azi, un nou episod din "Dragoste si ura", de la 20.00, la Kanal D

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune