Azi iti iei "ADIO" de la Suleyman Magnificul, iar noi iti aratam ultimele imagini cu iubitul sultan! Nu pierde finalul celui mai tare serial al momentului in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D. “Toti sa stie ca prin aceasta lume a trecut Suleyman”

“Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, serialul care a cucerit inimile romanilor, ajunge la final. Astazi, de la 20.00, la Kanal D va fi difuzat ultimul episod, ultima expeditie militara a sultanului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereDupa difuzarea a 4 sezoane, 154 de episoade si inregistrarea unor audiente uriase care i-au atras serialului, pe buna dreptate, calificativul de “fenomen”, veti putea afla azi deznodamantul framantarilor celui mai iubit sultan.

Iata cateva amanunte despre ce veti vedea in ultimul episod:fara descriere

Dupa sarbatoarea Bairamului, Selim este trimis in Kutahya, fostul sangeac al lui Baiazid. Acesta este cuprins de remuscari si crede ca sultanul l-a trimis acolo pentru a-l pedepsi pentru uciderea fratelui sau.

Suleyman merge deghizat in pietele Istanbului si aude cum oamenii de rand il blameaza pentru ca i-a executat pe Mustafa si pe Baiazid si pentru ca Imperiul va fi lasat “betivului” Selim. Mahnit peste masura, Suleyman porunceste sa fie completata cartea despre viata sa, inceputa cu ani in urma.

In divan, sultanul si subordonatii sai pun la cale o noua expeditie militara catre inima Europei.

Dornic de o ultima victorie, Suleyman nu asculta sfatul medicilor si nu renunta la campania militara, nici macar atunci cand este implorat de Mihrimah.fara descriere

Asa ca, Suleyman pleaca la razboi in vazul tuturor, imbracat intr-un caftan alb, iar lumea il ovationeaza si intreaga Europa este uimita ca batranul sultan, despre care se auzise ca se afla pe moarte, pleaca la lupta sa cucereasca Belgradul… Iar, inainte de a pleca spune ca pentru etrenitate: “Toti sa stie ca prin aceasta lume a trecut Suleyman”fara descriere

Nu ratati azi ultimul episod al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate