Vedete

Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae! Din Germania, manelistul a transmis: ”Există doar un singur moş Nicolae, dar din păcate nu ajunge la toţi!”

Fanii au aflat că Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae! Din Germania, manelistul a transmis: ”Există doar un singur moş Nicolae, dar din păcate nu ajunge la toţi!”icon photo

Admiratorii au citit că Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae. Manelistul se află de o lună în Germania şi va mai sta câteva săptămâni, pentru că are programate mai multe concerte în câteva oraşe. (vezi cum arată inelul de logodnă pe care Babi Minune i l-a oferit iubitei sale)

Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae. Manelistul a petrecut la un restaurant

El şi-a lăsat acasă iubita, Georgiana, şi băieţelul în vârstă de 5 ani, David, şi nu a fost alături de ei de Moş Nicolae, fiind prima dată când se întâmplă acest lucru. Babi a petrecut seara la un restaurant, alături de cei din trupa sa, dar nu şi-a uitat fiul.

Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae! Din Germania, manelistul a transmis: ”Există doar un singur moş Nicolae, dar din păcate nu ajunge la toţi!”

Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae. Manelistul îi duce dorul lui David

Aflat în Germania, Babi Minune e distrus că nu a fost lângă fiul său de Moş Nicolae. „Pentru toţi copii din lume există doar un singur moş Nicolae, dar din păcate nu ajunge la toţi!”, a postat manelistul, care îi duce dorul lui David.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune