Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România pentru Germania! Vezi cum s-a întâmplat totul!

Stabilit de mai bine de 6 luni în Germania, Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fanii manelelor au aflat că Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România pentru mai multe concerte în Germania, care vor avea loc în toamnă. Primul spectacol a fost deja anunţat, fiind programat pe 9 octombrie, într-un club din Bochum.

Citeste si: Mia Khalifa de România este dansatoarea lui Babi Minune! Manelistul şi Bia Khalifa fac senzaţie în Germania! FOTO

Citeste si: Babi Minune a fost gonit de interlopi, ca Nicolae Guţă? Manelistul s-a refugiat în Germania şi nu mai vine în Bucureşti decât în vizită!

Citeste si: De ”Ziua Îndrăgostiților”, Babi Minune și-a pupat copilul: ”Dragoste infinită”

Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România. La spectacol va participa şi Cosmina Pucean

Pe afiş, pe lângă Salam şi Babi Minune, mai apar doi cântăreţi albanezi, dar şi dansatoarea Cosmina Pucean. Organizatorul evenimentului este un român stabilit în Germania, care este şi impresarul lui Babi Minune. (vezi câţi bani îi dă Florin Salam fiului său)

fara descriere

Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România. Babi a concertat doar în Germania în ultima jumătate de an  

Pentru la toamnă, Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România pentru Germania. Babi a concertat doar în Germania în ultima jumătate de an şi e foarte mulţumit de contractele obţinute. La el s-ar putea întâmpla şi în cazul lui Salam, care ar putea să stea mai mult în Germania, în funcţie de ofertele apărute.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate