Vedete

Babi Minune se stabileşte în Germania? Manelistul are un succes nebun la nemţi!

Fanii se întreabă dacă Babi Minune se stabileşte în Germania, după ce manelistul a avut mai multe spectacole în această ţară.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Încă nu se ştie dacă Babi Minune se stabileşte în Germania. Cu toate acestea, de mai bine de doua săptămâni el a avut mai multe concerte în cluburi din Bochum şi Ulm, alături de alţi cântăreţi. (vezi cum arată inelul de logodnă pe care Babi Minune i l-a oferit iubitei sale)

Babi Minune se stabileşte în Germania. Turneul e organizat de un impesar român stabilit la Bochum

Succesul a fost foarte mare, Babi fiind aclamat atât de românii stabiliţi în Germania, cât şi de spectatorii de alte naţionalităţi. Turneul manelistului este organizat de Mateo, un impresar român stabilit la Bochum de mai mulţi ani. Următorul concert al lui Babi Minune este programat pe 24 noiembrie, la Willich.

Babi Minune se stabileşte în Germania: ”Organizăm împreună cu Babi Minune petreceri, nunţi şi botezuri"

Se va afla dacă Babi Minune se stabileşte în Germania. Deocamdată, impresarul i-a propus lui Babi să mai stea câteva săptămâni la nemţi şi a dat şi un anunţ: „Organizăm împreună cu Babi Minune petreceri, nunţi şi botezuri. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să mă contactaţi personal la numărul meu de telefon”.

Galerie foto  Urmatorul articol