BAC 2020 toamnă. Subiectele care au picat la geografie și care era rezolvarea

BAC 2020 toamnă. Elevii susțin astăzi proba la Geografie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

BAC 2020
BAC 2020 toamnă


In articol:

Candidaţii care s-au înscris la a de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat susţin, miercuri, 26 august, proba de profil la alegere la una din diisciplinele: Geografie, Chimie, Fizică, Informatică sau Științe Socio-Umane. WOWbiz.ro anunță în timp real subiectele, pe măsură ce acestea vor deveni publice.

 BAC 2020 toamnă. Subiectele care au picat la geografie

Subiecte Geografie BAC 2020 toamnă și barem

Ministerul Educației a publicat pe site-ul edupedu.ro modele de subiecte și bareme de corectare. Din cauza pandemiei de coronavirus, în acest an, în mod excepțional, la disciplina geografie a fost eliminată din programa de examen materia predată în semestrele II și III, clasa a XII-a. Iată care au fost subiectele propuse de minister ca model pentru candidații celei de-a doua sesiuni de bacalaureat în 2020:

Subiecte model geografie BAC 2020

Barem geografie bacalaureat 2020

De asemenea elevii care au ales să susțină astăzi examenul de bacalaureat la disciplina geografie au putut să se ”antreneze” folosind subiectele postate pe site-ul geogra.ro.

Subiecte geografie BAC 2008 – 2020

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Subiecte de antrenament BAC 2020

Test de BAC onoine la Geografie 2020

Rezolvarea completă a subiectului care a picat la BAC 2020 în sesiunea de vară

Rezolvare subiect și barem BAC 2019, sesiunea iulie

Cum au putut opta elevii în funcție de profilul pe care l-au urmat în liceu:

- La real, elevii din anul terminal au putut alege dintre disciplinele: fizică, chimie, biologie şi informatică. La profilul tehnologic, elevii de clasa a XII-a s-au înscris la BAC 2020 la una dintre disciplinele: geografie, logică şi argumentare, psihologie, economie, fizică, chimie, biologie.

- La profilul vocaţional, elevii de clasa a XII-a au putut alege din: geografie, logică şi argumentare, psihologie, economie şi filosofie.

Citeste si: Barem Limba și Literatura română, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Calendar BAC 2020 toamnă

BAC 2020 toamnă. După proba la alegere a profilului urmează proba la limba maternă, care se va desfășura joi, 27 august. Luni, 24 august, s-a desfășurat proba la limba și literatura română iar marți, 25 august, cea la proba obligatorie profilului, respectiv matematică sau istorie. Afișarea rezultatelor la BAC 2020 toamnă va avea loc pe data de 2 septembrie, în cursul dimineții, până cel târziu ora 12:00. În aceeași zi, începând cu ora 14:00 și până în ora 20:00, se pot depune contestații. Acestea se pot depune atât în format fizic cât și electronic.

Citeste si: BAC 2020, sesiunea de toamnă. La ce oră trebuie să fie prezenți elevii la licee pentru examenul de matematică

Regulament BAC 2020 toamnă

Ora oficială de începere a examenului la geografie din sesiunea de toamnă BAC 2020 este ora 09:00. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 08:30. Elevii vor trece printr-un triaj epidemiologic înainte de a intra la probele de examen. Proba la geografie, ca și celelalte probe de la BAC 2020 toamnă va dura trei ore, timp în care elevii trebuie să rezolve toate subiectele propuse de cadrele didactice.

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor trebui să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor - doar creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere audio-video, precizează MEN.

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Matematică. Vezi PDF

În sesiunea BAC 2020 toamnă s-au înscris 42.700 de candidați. Dingre aceștia, 24.900 provin din promoția de anul acesta în vreme ce 17.800 din promoțiile anterioare, conform datelor oferite de Ministerul Educației și Cercetării.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Barem Istorie, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Barem Matematică, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Bacalaureat 2020 toamnă. Ce subiecte au picat la istorie. Vezi PDF

Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Matematică. Vezi PDF

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies