Bacalaureat 2019. Cristi Borcea a luat BAC-ul la 26 de ani după ce a dat şpagă: „Am avut acolo o relaţie şi... Ce, voi vreţi să-mi spuneţi că n-aţi făcut niciodată şmecherii la examene?”

Bacalaureat 2019. Nu mai e un secret că Cristi Borcea a luat BAC-ul la 26 de ani după ce a dat şpagă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Bacalaureat 2019.  E clar că Cristi Borcea a luat BAC-ul la 26 de ani după ce a dat şpagă. Acum 23 de ani, Cristi Borcea a terminat liceul la Fierbinţi. La acel moment, Borcea era deja director de marketing la Dinamo, deşi nu absolvise liceul. Pâna în 1986, Borcea a fost elev la „Industrial 26”, însa şi-a întrerupt studiile în clasa a 10-a. El şi le-a reluat după Revoluţie, când s-a înscris la un liceu din satul Fierbinţi, localitate devenita celebră datorita serialului „Las Fierbinţi”. (vezi ce afacere l-a sărăcit pe Cristi Borcea)

Citeste si: Evaluare naţională 2019. Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu la mai multe materii! Şeful Senatului era praf la Română, Matematică şi Biologie!

Citeste si: Bacalaureat 2019! Fiica lui Robert Turcescu trage un semnal de alarmă! Ioana spune lucrurilor pe nume: ”Bacalaureatul românesc este fix o toceală”

Citeste si: Bacalaureat 2019. Horia Brenciu a picat BAC-ul pentru că a luat nota 4 la proba scrisă de Limba română! Vezi cum i-a schimbat destinul ratarea examenului!

Bacalaureat 2019. Cristi Borcea era un elev mediocru

„Borcea şi-a terminat studiile liceale la Grupul Şcolar Agricol (G.s.A) "Republica Cuba" din localitatea Fierbinţi (Ialomiţa). Numele vine de la înfrăţirea cu un liceu din Cuba care la rândul său se numea "Fierbinţi", a relatat Gazeta sporturilor. Reporterii Gazetei s-au deplasat la Fierbinţi, unde a terminat Borcea liceul. Directorul Gică Maftei a rememorat: "Nouă ne-a zis că este fotbalist la Dinamo. Abia când a ajuns în faţa comisiei de la bacalaureat a recunoscut cu ce se ocupă”. „Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, a spus şi directorul adjunct Stoica.

fara descriere

Bacalaureat 2019. Cristi Borcea: "Nu mi-a plăcut şcoala!"

Bacalaureat 2019. S-a aflat că Cristi Borcea a luat BAC-ul la 26 de ani după ce a dat şpagă. “Trebuia să fac şi asta. Că nu se putea ca un om cu poziţia mea să nu aibă la bază o diplomă de bacalaureat. Voi nu ştiti cum e? Am avut acolo o relaţie şi... Ce, voi vreţi să-mi spuneţi că n-aţi făcut niciodată şmecherii la examene? Da?! Nu mi-a plăcut şcoala! Cui îi place?! Eu făceam 100.000 de lei pe zi din butelii, ce-mi ardea mie de şcoală?", a povestit Borcea, în 2002, pentru Evenimentul Zilei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate