Bacalaureat 2019. Cum s-a dus fiica lui Sile Cămătaru îmbrăcată la BAC! Rebecca arată ca o femeie fatală!

Bacalaureat 2019. Amicii Rebeccăi ştiu cum s-a dus fiica lui Sile Cămătaru îmbrăcată la BAC.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Bacalaureat 2019. Nu mai e un secret cum s-a dus fiica lui Sile Cămătaru îmbrăcată la BAC. Rebecca a absolvit în această vară un liceu din Bucureşti, iar în această perioadă susţine examenele de Bacalaureat. (vezi cum arată fiica lui Nuţu Cămătaru în costum de baie)

Citeste si: Clanul Cordunenilor a făcut şedinţă la restaurant, cu Beleaua şi Costel în capul mesei! Interlopii nu au dorit să fie deranjaţi, iar salonul a fost gol! FOTO

Citeste si: Adrian Corduneanu şi-a scos soţia la piscină! Vezi cât de sexy este “Diamantul roz”! FOTO

Citeste si: Bucurie mare în familia Cămătarilor! Fiul lui Nuțu s-a întors acasă din pușcărie și a chefuit ca în vremurile bune

Bacalaureat 2019. Fiica lui Sile Cămătaru: “Una din relaxările mele zilnice" 

Ieri, când s-a dat examenul la Limba română, proba scrisă, Rebecca a postat mai multe fotogrtafii care o înfăţişează în postură de femeie fatală, machiată, coafată şi îmbrăcată într-o rochie neagră, cu decolteu. “Una din relaxările mele zilnice…Să fiu la conducere!”, a postat Rebecca.

fara descriere

Bacalaureat 2019. Sile Cămătaru se află la închisoare  

Bacalaureat 2019. E clar cum s-a dus fiica lui Sile Cămătaru îmbrăcată la BAC. Tatăl Rebeccăi se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate