Bacalaureat 2019. Fiul Gabrielei Firea a picat BAC-ul după ce a luat 1.2 la Limba română şi 3.6 la Sociologie! În toamnă, Tudor a obţinut 7, respectiv 8.05!

Bacalaureat 2019. Acum cinci ani, fiul Gabrielei Firea a picat BAC-ul în sesiunea de vară.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Bacalaureat 2019. Nu mai e un secret că fiul Gabrielei Firea a picat BAC-ul. Primarul Bucureştiului, are trei băieţi din cele doua căsnicii ale sale: pe Tudor Ştefan (23 de ani), născut în urma relaţiei cu Răsvan Firea, decedat în ianuarie 2010, şi pe David Petru (6 ani) şi Zian Mihail (3 ani), făcuţi cu actualul ei soţ, Florentin Pandele. 

Citeste si: Bacalaureat 2019! Fiica lui Robert Turcescu trage un semnal de alarmă! Ioana spune lucrurilor pe nume: ”Bacalaureatul românesc este fix o toceală”

Citeste si: Scandal! Andreea Berecleanu explică plecarea de la Antena 1: „Context impus.” - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Ce îi sfătuiește Ilinca Vandici pe tinerii absolvenți de liceu care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat? Prezentatoarea “Bravo, ai stil!”, despre cum a susținut “examenul maturității”

Citeste si: Bacalaureat 2019. Horia Brenciu a picat BAC-ul pentru că a luat nota 4 la proba scrisă de Limba română! Vezi cum i-a schimbat destinul ratarea examenului!

Bacalaureat 2019. Tudor Firea a învăţat la Şcoala Internaţională Mark Twain  

Numele lui Tudor Ştefan a apărut în prim-plan în vara lui 2014, când presa  a dezvăluit că acesta a ratat examenul de Bacalaureat, susţinut la Şcoala Internaţională Mark Twain din Bucureşti, după ce a obţinut 1.2 la Limba Română, 5.15 la Istorie şi 3.6 la Sociologie, media generală fiind de 3.31. (vezi la ce materii a rămas corigent Călin Popescu Tăriceanu)

Bacalaureat 2019. Tudor Firea a promovat BAC-ul cu media 6.73

Bacalaureat 2019. În vara lui 2014 s-a aflat că fiul Gabrielei Firea a picat BAC-ul. La Bacalaureatul susţinit în toamnă, Tudor Ştefan Firea şi-a îmbunătăţit spectaculos performanţele şcolare, astfel că a obţinut 7 la Limba Română, 8.05 la Sociologie, în timp ce la Istorie a rămas la acelaşi nivel, nota 5.15. Media fiului lui Firea a fost de 6.73, cu care a promovat examenul de BAC.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Dezastru pentru Florin și Brigitte Pastramă: Acuzații grave la adresa celor doi: cei doi sunt terminați

Ce note a obținut Irina Tănase la Bacalaureat? Iubita lui Liviu Dragnea a terminat liceul în 2011 și a devenit secretară

Bacalaureat 2019. Fiica lui Robert Turcescu a strălucit la balul de absolvire! FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies