Bacalaureat 2019. Gabriela Cristea a dat BAC-ul la…dans în urmă cu 26 de ani

Este mai greu Bacalaureatul ca în urmă cu ani? La întrebarea asta vedetele de la noi răspund diferit. Gabriela Cristea, de exemplu, a avut ca probă dansul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea, deși a dat Bacalaureatul în urmă cu 26 de ani, se poate lăudă cu note bune. Însă, vedeta a absolvit un liceu de coregrafie și a avut ca probă și dansul.

Bacalaureat 2019. Absolvenții de liceu au avut mereu emoții în fața examenului de Bacalaureat, cel al ”maturității” cum a fost el denumit. Fie că acest examen a fost dat în urmă cu 26 de ani, cum este cazul Gabrielei Cristea, fie acum, cum este cazul absolvenților de anul acesta, care sunt acum în focurile Bacalaureatului 2019.

Citeste si: Gabriela Cristea anunță că ar putea să intre în politică! ”Nu mai există politicieni în momentul ăsta” Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea Cristinei Șișcanu

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Gabi Cristea se admiră în oglindă în timp ce face ”nebunii” în patul conjugal! ”Și dacă-l văd pe Tavi în oglindă....” Dezvăluiri incredibile în emisiunea Cristinei Șișcanu

Citeste si: Mamă, ce a dat Tavi Clonda din casă! Asta DA declaraţie îndrăzneaţă! Vezi ce viaţă sexuală au artistul şi Gabriela Cristea! DEZVĂLUIRI

Gabriela Cristea a terminat Liceul de Coregrafie nr 1 din București în anul 1993, atunci când a dat și examenul. Vedeta a obținut nota 8 la română scris, nota 9 la română oral, 8 la franceză, 10 la istorie, 9 la geografie și tot 9 la dans. Media generală de pe diploma de BAC a Gabrielei Cristea fost de 8,85. 

fara descriere

Bacalaureat 2019. Peste 135.000 de absolvenți de liceu dau examenul

Examenul de Bacalaureat 2019 a încept luni, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației. Anul acesta, 135.655 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru susţinerea examenului în sesiunea iunie-iulie.

Subiectele pentru probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi cuprind texte literare şi nonliterare, funcţionale şi nonfuncţionale, cu un grad de complexitate care permite tratarea lor integrală în maximum 10-15 minute.
 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate